I dag er der 
6
6
 ledige job på Danskekommunerjob.dk
245
245
 ledige stillinger i profiljob netværket

Information til jobannoncører


Danskekommunerjob er en jobportal der korresponderer med Nyhedsmagasinet Danske Kommuner, som er kommunernes førende nyhedsmagasin, og et dagligt nyhedsbrev.

Danskekommunerjob er vejen til højtuddannede og kvalificerede medarbejdere. Med en jobannonce på Danskekommunerjob, kan du målrettet finde lige præcis den beslutningstager du har brug for, hvad enten du leder efter en topleder, forvaltningschef, institutionsleder, sagsbehandler, eller kommunaldirektør.

Nyhedsmagasinet Danske Kommuner der udgives af KL er kommunernes landsdækkende nyhedsmagasin, som skriver om og for kommunerne. Det udkommer 35 gange årligt og hver udgave har ca. 34.000 læsere.

Profiljob
Jobannoncer på Danskekommunerjob indrykkes automatisk og uden beregning i jobdatabasen www.profiljob.dk. Profiljob netværket består foruden KL af følgende af Danmarks faglige organisationer: Bibliotekarforbundet, Dansk Magisterforening, Finansforbundet, HK/Kommunal, HK/STAT, JA (Jordbrugsakademikere), Gymnasieskolernes Lærerforening, Dansk Socialrådgiverforening, Dansk Psykolog Forening.

Få kontakt til de rette kandidater - også, dem som er i job
Ud over en jobannonce på Danskekommunerjob, hvor du meget målrettet rammer de aktive jobsøgere, har du også mulighed for at komme i kontakt med attraktive passive jobsøgere. En gruppe, som i mindre grad orienterer sig om nye jobmuligheder via Danskekommunerjob’s søgefunktioner, og som derfor skal rammes gennem alternative medier.

Kombiner din jobannonce på Danskekommunerjob med en printannonce i Nyhedsmagasinet eller et joblink i Danske Kommuners nyhedsbrev, for en mere effektiv eksponering af stillingsopslaget overfor både aktive og passive jobsøgende. Med en annonce i Nyhedsmagasinet eller et joblink i nyhedsbrevet, kan du nå præcist ind i målgruppen af offentlige ledere og specialister i administrative stillinger, samt i private virksomheder med tilknytning til den kommunale verden.

Kontakt
Ønsker du at annoncere, eller har du spørgsmål, så kontakt DG Media as på tlf. 7027 1155. Du er også velkommen til at maile din annonceordre til DG Media as på epost@dgmedia.dk. DG Media as vil herefter sørge for, at din stillingsannonce bliver oprettet på Danskekommunerjob.