I dag er der 
5
5
 ledige job på Danskekommunerjob.dk
262
262
 ledige stillinger i profiljob netværket

Om Danskekommunerjob

Danskekommunerjob er stedet du kan finde administrative leder- og specialiststillinger fra hele den offentlige sektor.

Danskekommunerjob indeholder både jobannoncer fra bladets trykte udgave, samt jobannoncer der alene er online. På nettet er jobannoncerne tilgængelige inden bladet udkommer, derved får annoncørerne en længere eksponering af deres stillingsopslag, og du får mere tid til at skrive en god ansøgning.

Lad en jobagent finde drømmejobbet til dig
Søg i vores jobannoncer eller opret en jobagent - så får du automatisk sendt e-mails, når der opslås job, der matcher dine søgekriterier, og du holder dig hele tiden opdateret omkring jobmarkedet, så du undgår at overse drømmejobbet. Det er også muligt at oprette en profil, og gemme relevante dokumenter, som du skal bruge i din videre jobsøgning.

Jobnetværket Profiljob
Danskekommunerjob er en del af Profiljob - en fælles jobdatabase for førende organisations- og fagblade, som er tilgængelig for mere end 400.000 højtuddannede profiler. Det betyder, at din stillingsannonce kommer i kontakt med hele det offentlige Danmark. Det er derfor en effektiv jobportal, som hver uge er i kontakt med mere end 40.000 jobsøgende ledere og specialister.

Ønsker du at annoncere?
Vil du vide mere om Danskekommunerjob og dine muligheder for jobannoncering? Klik her.