I dag er der 
5
5
 ledige job på Danskekommunerjob.dk
310
310
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Slagelse Kommune

Slagelse Kommune

|
Vestsjælland
|
Indrykket 07-07-2017

Afdelingsleder Børn og Unge

Det specialiserede børne- og ungeområde i Slagelse Kommune søger ny afdelingsleder. Har du et stærkt fokus på udvikling og læring - og et endnu skarpere blik på vedvarende høj kvalitet i myndighedsarbejdet, så er du måske vores nye afdelingsleder?

 

Stillingen som afdelingsleder for det specialiserede børne- og ungeområde bliver ledig, da nuværende afdelingsleder har søgt nye udfordringer.

 

Afdelingen for Børn og Unge er rammen for det specialiserede børne- og ungeområde. Afdelingens medarbejdere er socialrådgivere, socialformidlere og juridiske konsulenter. Alle medarbejdere arbejder med afsæt i, at "opgaven sætter holdet". Det gælder på alle niveauer - både internt og i forhold til øvrige centre og eksterne samarbejdspartnere.

 

Afdelingens opgaver er relateret til forebyggelse og foranstaltninger til børn og unge, der kortere eller længerevarende har behov for særlig tiltag. Afdelingen er organiseret med sagsbehandlergrupper med det formål at sikre høj kvalitet og fremdrift i myndighedsarbejdet. Og ikke mindst at understøtte borgernes oplevelse af kontinuitet og sammenhæng i sagsbehandlingen.

 

Center for Børn og Familie har - som Slagelse Kommune i øvrigt - et stærkt fokus på løbende udvikling og læring. Udviklingsarbejdet sker med afsæt i - og vedvarende blik for - hverdagens opgaver. Afdelingsleder skal derfor kunne forene udviklingsresultater med ledelsen af myndighedsarbejdet. Der er brug for holdbare løsninger, der øger kvaliteten.

 

Afdelingsleder har myndigheds- og budgetansvar for det specialiserede områdes foranstaltninger. Ansvaret rækker fra den mindst foregribende til den mest vidtgående foranstaltning, herunder alle tvangsmæssige beslutninger. Ansvaret skal udmøntes i tæt samspil med centerchef og skal ske i sammenhæng med de aktiviteter, der er implicit i Slagelse Kommunes styringskoncept. Styringslogikken er, at faglighed og økonomi er hinandens forudsætninger og derfor skal indgå afbalanceret i hele ledelsesgerningen.

 

Det specialiserede børne- og ungeområde har siden sommeren 2016 arbejdet målrettet med et gennemgribende udviklingsforløb. Udviklingsforløbets mål er i essensen at øge kvaliteten og styrke den faglige og økonomiske styring af området. Hertil kommer at udvikle et endnu tættere samspil mellem myndighedsområdet og tilbuddene på almenområdet.

Udviklingsforløbet har på nuværende tidspunkt givet mange positive resultater. Afdelingsleder skal kunne træde ind i dette arbejde, og gennem sin ledelsesgerning kunne understøtte og være drivende for den fortsatte udvikling. Det er forventningen, at afdelingsleder arbejder i et tæt samspil med centerchef, afdelingslederkolleger, medarbejdere og samarbejdspartnere.

 

Afdelingsleder refererer til Centerchefen for Børn og Familie, og er sideordnet med centrets to andre afdelingsledere. Relationel koordinering samt samarbejde på tværs af organisationen og med eksterne interessenter er helt central i funktionen.

 

Afdelingsleder forventes at kunne tiltræde 1. oktober 2017.

 

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst mellem KL og relevant faglig organisation.

Lønniveau for stillingen er 580.000-600.000 kr. årligt eksklusiv pension.

 

Frist

Ansøgning skal sendes elektronisk via link senest

 

  • den 17. august kl. 16.00.

 

Ansøgere bør orientere sig i "Job- og personprofil" for stillingen.

Kontakt

Slagelse Kommune

Rådhuspladsen 11
4200
Slagelse
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
07-07-2017
Udløber:
17-08-2017
Kviknummer:
LJA-47501372
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse
Beliggenhed
Beregn rejse-/ruteplan
Lignende job
Syddjurs Kommune
Syddjurs, Østjylland
Frist:
26-11-2017
Norddjurs Kommune
Nordjylland
Frist:
26-11-2017