I dag er der 
16
16
 ledige job på Danskekommunerjob.dk
261
261
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Albertslund Kommune

Albertslund Kommune

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 29-09-2017

Ambitiøs kommune søger visionær direktør

Direktør til By, Kultur, Miljø & Beskæftigelse

Stillingen genopslås hermed for at tiltrække et bredere kandidatfelt.

Albertslund Kommune søger en ny direktør til By, Kultur, Miljø & Beskæftigelse. En direktør, der kan stå i spidsen for udvikling af kernedriften og samtidig medvirke til udviklingen af nye indsatser, så Albertslund også i fremtiden er en attraktiv bosætningskommune.

Som vores nye direktør for By, Kultur, Miljø & Beskæftigelse skal du engagere dig i byen og være med til at sikre, at det lokale fællesskab kan udfolde sig. Du får ansvar for kultur- og fritidsområdet, miljø- og teknikområdet, beskæftigelsesområdet og drift- og serviceområdet. Du indgår i direktørforum og skal bidrage til den strategiske ledelse af hele organisationen og til betjeningen af den politiske ledelse.

En hovedopgave er at udvikle driften på beskæftigelses-, miljø- og teknikområderne. Beskæftigelsesindsatsen står overfor en omstilling, hvor den helhedsorienterede sagsbehandling er i fokus, og på miljø- og teknikområdet er der brug for at arbejde videre med standardisering og kvalitetsudvikling. Andre hovedopgaver er at fastholde og videreudvikle kommunens grønne miljøprofil, intensivere det tværgående samarbejde i organisationen, herunder også blandt de mange aktører på kultur- og fritidsområdet.

Du har en solid ledelsesmæssig erfaring og potentialet til at indgå i en topledelse på direktørniveau. Du har erfaring med flere af de områder, du bliver ansvarlig for, og du har en oprigtig interesse for de områder, du ikke kender i forvejen. Du har en stærk styringsprofil, er visionær og nysgerrig og i besiddelse af et stort personligt drive. Du kan lede i alle retninger, har gennemslagskraft og gode proceskompetencer. Du kan se kommunens engagerede politikere og borgere som et stort aktiv i din hverdag. Og du er en stærk og samlende kommunikator, der skaber mening og sætter retning i tæt samspil med andre.

Du kan læse mere om kommunen på www.albertslund.dk og se en uddybende job- og personprofil på www.genitor.dk. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte kommunaldirektør Jette Runchel, tlf. 2946 2046, partner Tina Overgaard, Genitor, tlf. 3141 0582 eller chefkonsulent Nina Allin, Genitor, tlf. 2838 0511.

Du kan søge stillingen via www.genitor.dk.

Ansøgningsfristen er den 19. oktober 2017, kl. 10.00

Kontakt

Albertslund Kommune

Nordmarks Allé
2620
Albertslund
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
29-09-2017
Udløber:
19-10-2017
Kviknummer:
LJA-49738517
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse
Beliggenhed
Beregn rejse-/ruteplan
Lignende job
KABS
Glostrup, Storkøbenhavn
Frist:
05-03-2018
Ringkøbing-Skjern Kommune
Ringkøbing-Skjern, Vestjylland
Frist:
26-02-2018