I dag er der 
10
10
 ledige job på Danskekommunerjob.dk
345
345
 ledige stillinger i profiljob netværket
Gem annonce
Frederiksberg Kommune

Frederiksberg Kommune

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 11-01-2018

Analytisk skarp konsulent til styring af hjemmeplejeområdets myndighed

Ældreområdet har stor politisk bevågenhed i Frederiksberg Kommune. Det betyder, at der er fokus på solid økonomistyring og på effekten af serviceydelserne til borgerne. Til dette søger vi en analytisk skarp og talstærk konsulent i Frederiksberg Kommune.

 

Hjemmeplejen er en af de største kommunale velfærdsområder, og et område i rivende udvikling. Som konsulent i SSA vil du få ansvaret for at udvikle, analysere og holde styr på økonomien på myndighedssiden af hjemmeplejeområdet, dvs. visitationsbudgettet.

 

Økonomien er aktivitets- og demografireguleret, og styringen består derfor i høj grad af analyser af de relevante styringsdata på området. Det er derfor en forudsætning, at du trives med og har flair for at arbejde med store datasæt i eksempelvis Excel.

 

Som konsulent skal du forelægge den økonomiske status på området månedligt for visitationslederen samt for sundheds- og omsorgschefen. Derudover skal du udarbejde relevante budgetanalyser, der kan pege på de nødvendige omstillingspotentialer samt analysere effekten af gennemførte tiltag. Du skal udarbejde den relevante ledelsesinformation på området, samt bidrage til områdets effektrapport der forelægges det politiske udvalg fire gange årligt. Du skal derfor kunne formidle og præsentere dine resultater i et letforståeligt sprog både skriftligt og mundtligt.

 

Der er i landets kommuner en udbredt opfattelse af, at der er behov for nye styringsmodeller, som skaber de retter incitamentsstrukturer på et område, der har udviklet sig markant i de seneste ti år. Som en del af din opgaveportefølje vil du derfor indgå i arbejdet med at udvikle og implementere ny styringsmodel på området. Derudover får Frederiksberg Kommune nyt Sundheds- og Omsorgssystem i sommeren 2018, hvor din rolle bliver at sikre en gnidningsfri overgang for arbejdet med kommunens databaserede afregningsmodeller og ledelsesinformation i samarbejde med kontorets analysemedarbejdere.

 

Du vil have mange samarbejdspartnere, og det er derfor vigtigt, at du kan skabe gode samarbejdsrelationer.

Du vil blive en del af Kontoret for Analyse Og Økonomi som er placeret i den fælles stab på Social-, Sundheds- og Arbejdsmarkedsområdet. Kontoret understøtter ledelsen med områdets økonomistyring, udarbejder analyser, effektrapporter og udvikler ledelsesinformation. Vi samarbejder tæt med vores kollegaer både på institutionerne samt i de øvrige kontorer på Rådhuset, og du vil derfor både være tæt på den daglige drift samt den politiske strategiudvikling.

 

Den ideelle kandidat: 

 

  • har en relevant samfundsvidenskabelig eller erhvervsøkonomisk akademisk uddannelse

  • har erfaring med kommunal økonomistyring og gerne analyser på ældreområdet

  • er analytisk og har erfaring med store datasæt og udvikling af LIS

  • kan formidle kompliceret stof klart - både mundtligt og skriftligt

  • er god til at samarbejde og finde løsninger sammen med områdets ledere

  • er god til at skabe sig et overblik, arbejder struktureret og har et blik for detaljen

  • er udadvendt, opsøgende og selvstændig

 

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Lønnen fastsættes ud fra dine erfaringer og kvalifikationer efter gældende overenskomst og forhandling mellem kommunen og den relevante faglige organisation. Der er tale om en varig stilling på 37 timer ugentligt.

 

Vil du høre mere om stillingen, så kontakt teamleder Rune Hagel Andersen på tlf. 28983012 eller analyse- og økonomichef, Terese P. Clemmensen på tlf. 2898 3040.

Ansøgningsfrist er den fredag d. 19. januar 2018 kl 12:00. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 4.

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Frederiksberg Kommune

Smallegade 1
2000
Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
11-01-2018
Udløber:
19-01-2018
Kviknummer:
LJA-54486010
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Analyse,
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Beregn rejse-/ruteplan
Gem annonce
Lignende job
Middelfart Kommune
Middelfart, Fyn
Frist:
29-01-2018
Syddjurs Kommune
Syddjurs, Østjylland
Frist:
04-02-2018