I dag er der 
16
16
 ledige job på Danskekommunerjob.dk
261
261
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Lejre Kommune

Lejre Kommune

|
Midtsjælland
|
Indrykket 04-10-2017

Borgerrådgiver til Lejre Kommune

Kan du skabe dialog og samarbejde mellem borgere og offentlige instanser? Kan du sikre, at kommunen overholder borgernes rettigheder, og kan du din kommunikations ABC? Og har du lyst til at bruge alt dette som en slags kommunal ombudsmand?

 

Så er du måske vores nye borgerrådgiver i Lejre Kommune. Som borgerrådgiver i Lejre Kommune får du til opgave både at forebygge klager gennem vejledning og uddannelse af medarbejderne og at hjælpe borgerne i konkrete sager, hjælpe dem med at forstå afgørelser samt mægle og vejlede i det offentlige klagesystem.

 

Om jobbet

Som vores nye borgerrådgiver skal du videreføre og udvikle arbejdet med at sikre, at vores borgere oplever god sagsbehandling, får kompetent vejledning i klage- og ankesager og forstår og respekterer kommunens procedurer og afgørelser. Men du skal også hjælpe ansatte i den kommunale organisation med at videreudvikle en effektiv og brugervenlig forvaltningsskik, som afspejler kommunalbestyrelsens målsætninger, jf. bl.a. Strategisk grundlag, som gælder for alle ansatte i den kommunale organisation

 

Det betyder, at du som borgerrådgiver får en todelt rolle. Du skal være borgernes og de erhvervsdrivendes stemme og kommunalbestyrelsens vagthund. Samtidig skal du skabe et stærkt samarbejde med kommunens medarbejdere og ledere på alle niveauer om løbende at forbedre kvaliteten af sagsbehandlingen. Det gælder både procedurer og kommunikation målt på brugervenlighed og juridisk indhold.

 

Borgerrådgiverfunktionen er en selvstændig og separat enhed. Du vil som borgerrådgiver referere til Lejre Kommunes kommunalbestyrelse. I dagligdagen refererer du til kommunaldirektør Inger Marie Vynne.

 

Om dig

Jobbets alsidige karakter kræver, at du kan gennemskue komplekse problemstillinger ud fra et både juridisk og forvaltningsmæssigt perspektiv og fra et menneskeligt.

 

Du formår at gøre kommunens vision Vores Sted til din egen og anvende den som en platform for dit arbejde med at skabe dialog og løsninger med dine interessenter, som ofte har modsatrettede synspunkter.

 

Den ideelle kandidat besidder bl.a. følgende kompetencer og egenskaber:

 

  • Relevant videregående uddannelse

  • Erfaring med og gerne en formel uddannelse inden for konfliktmægling og kommunikation

  • Erfaring som ombudsmand, borgerrådgiver eller tilsvarende stilling

  • Indgående kendskab til forvaltningsret og lovgivning

  • Erfaring fra de kommunale indsatsområder, gerne velfærds- og socialområdet

  • Erfaring med/viden om sagsbehandling fra offentligt ledet organisation

  • Politisk tæft

  • Dygtig til at kommunikere, formidle og mediere

  • Kan samarbejde med alle og skabe konsensus omkring svære problemstillinger

  • Tillidsvækkende og ordentlig

 

Du kan læse mere om jobbet og vores forventninger i den detaljerede job- og kravprofil på www.mercuriurval.dk  

Yderligere oplysninger om stillingen og rekrutteringsprocessen kan fås i fortrolighed hos Mercuri Urval, John Reynolds på tlf. 5076 1222 eller Henriette von Essen-Leise på tlf. 2943 5048. Fra Lejre Kommune kan kommunaldirektør Inger Marie Vynne kontaktes på tlf. 4048 9966.

 

Stillingen søges via www.mercuriurval.dk (referencenummer DK-03952), hvor ansøgning og CV uploades. Ansøgningsfristen udløber den 24. oktober 2017, kl. 10.00.

 

 

Om virksomheden

Lejre Kommune er et moderne og ambitiøst landsbysamfund med fokus på det gode liv og den gode hverdag for sine borgere. Der bor ca. 27.400 borgere i Lejre Kommunes 49 landsbyer og lokalsamfund. Her arbejder politikere og kommunens medarbejdere sammen med kommunens borgere og virksomheder om at drive og udvikle kommunen til gavn for nuværende og fremtidens borgere hele tiden med kernefortællingen og visionen om Vores Sted for øje.

Kontakt

Lejre Kommune

Lejrevej 15
4320
Lejre
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
04-10-2017
Udløber:
24-10-2017
Kviknummer:
LJA-49895865
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Beregn rejse-/ruteplan
Job i virksomheden
Frist: 
05-03-2018
Lignende job
KABS
Glostrup, Storkøbenhavn
Frist:
05-03-2018
Ringkøbing-Skjern Kommune
Ringkøbing-Skjern, Vestjylland
Frist:
26-02-2018