I dag er der 
5
5
 ledige job på Danskekommunerjob.dk
262
262
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Bornholms Regionskommune

Bornholms Regionskommune

|
Bornholm
|
Indrykket 02-07-2018

Centerchef, Center for Skole, Bornholms Regionskommune

Vil du gøre en forskel for børnene i folkeskolerne på Bornholm? Bornholms Regionskommune søger en ambitiøs og visionær skolechef, der kan gå forrest og vise vejen i udviklingen af fremtidens folkeskole på Bornholm. Målsætningerne er markante og forventningerne store til folkeskolerne på Bornholm.

 

Centerchefen skal i samspil med de øvrige centre arbejde målrettet og helhedsorienteret for, at alle børn og unge får en uddannelse af høj kvalitet.

 

Folkeskolernes evne til at skabe læringsmiljøer, der kan løfte eleverne, er vigtig, for at give børn og unge på Bornholm optimale muligheder for læring, udvikling og trivsel og for at alle folkeskoler leverer på niveau med eller over landsgennemsnittet.

 

De bornholmske folkeskoler skal være førstevalget for forældre og børn og bidrage til tilflytningen via de spændende og udfordrende rammer, folkeskolen kan tilbyde børn og unge.

 

Opgaver

Centerchefen for Center for Skole har ansvaret for ledelse, drift og udvikling af det samlede folkeskoleområde og indgår i koncernledelsen sammen med direktionen og chefgruppen. Det er helt afgørende, at centerchefen sikrer en solid og velfungerende drift af hele området som fundament for den nødvendige og løbende udvikling af folkeskolen sammen med skolelederne.

 

Det er vigtigt, at skolechefen aktivt medvirker til at fortælle den gode historie om folkeskolens tilbud og resultater, så der skabes en endnu bedre fortælling, og så folkeskolen bliver et aktivt tilvalg af skoletilbud på Bornholm.

 

Centerchefen skal derfor fortsat understøtte de mange gode tilbud, der er iværksat inden for skoleområdet, herunder åben skole, kompetenceudvikling, innovation og entreprenørskab, IT i folkeskolen, de pædagogiske læringscentre, Bright Green Island og Madskoler m.v.

 

De gode løsninger skal udvikles og skabes via et godt samspil på tværs af den kommunale organisation med et godt blik for politiske ønsker, hvor den eksisterende opgaveløsning udfordres, samtidig med at de solide indsatser bevares og understøttes. Centerchefen bidrager med faglig rådgivning af Børne- og Skoleudvalget og kommunalbestyrelsen i tæt spil med den udvalgsansvarlige direktør.

 

Kompetencer

Centerchefen skal være driftsområdets ansigt udadtil og være en samlende figur for hele centret med fokus på at skabe arbejdsglæde, udvikling og høj kvalitet i opgaveløsningen. Den nye centerchef forventes at have solid ledelseserfaring fra en politisk styret organisation og indsigt i uddannelsesområdet. De kommunikative og relationelle færdigheder skal være markante, og centerchefen forventes at kommunikere sikkert og tydeligt internt og i relation til politikere, skolebestyrelser, eksterne samarbejdspartnere og medier.

 

Centerchefen skal have et godt blik for de seneste tendenser og muligheder i relation til udvikling af folkeskoleområdet. Det er ikke afgørende med en specifik uddannelse, men det forventes, at kandidater har en relevant uddannelsesbaggrund.

 

Læs mere om stillingen på www.brk.dk eller www.muusmann.com, se særligt den uddybende stillings- og personprofil.

 

Ansøgningsfrist: Fredag den 17. august 2018.

 

Søg stillingen på www.muusmann.com/stillinger.

 

Yderligere oplysninger: Koncerndirektør Johannes Nilsson, telefon 30 36 92 66, eller direktør i MUUSMANN, Lars Bo Pedersen, telefon 40 22 87 18.

Kontakt

Bornholms Regionskommune

Ullasvej 23
3700
Rønne
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
02-07-2018
Udløber:
17-08-2018
Kviknummer:
LJA-62933543
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse
Beliggenhed
Lignende job
Skive Kommune
Skive, Vestjylland
Frist:
20-11-2018
Frederiksberg Kommune
Frederiksberg, Storkøbenhavn
Frist:
19-11-2018