I dag er der 
12
12
 ledige job på Danskekommunerjob.dk
337
337
 ledige stillinger i profiljob netværket
Gem annonce
Sorø Kommune

Sorø Kommune

|
Vestsjælland
|
Indrykket 26-04-2018

Centerchef til byråd og kultur

Vil du være en del af den strategiske topledelse i en kommune med højt til loftet og store visioner? Mestrer du det tværgående samarbejde, og er du en nysgerrig og motiverende sparringspartner og chef? Så har du lige nu muligheden for at blive centerchef for Center for Byråd og Kultur i Sorø Kommune.

 

Som centerchef for Byråd og Kultur bliver du en central og tværgående nøglespiller i Sorø Kommune. Du kommer til en kommune med store ambitioner og med bevidsthed om, at den lille nære forandring kan bidrage til noget større. Det nye Byråd arbejder således for, at ikke bare Sorø Kommunes borgere får glæde af de beslutninger, der træffes, men at resultaterne også bidrager til en bedre verden i regi af FNs verdensmål.

 

Du kommer også til en kommune, som arbejder målrettet for at skabe de bedste rammer for bosætning og tiltrækning af nye borgere. Og Sorø har meget at byde på. En stærk kulturarv, en smuk natur og et aktivt kultur- og fritidsliv, som bidrager til både et sundt hverdagsliv og til refleksion og balsam til sjælen. Sorø har samtidig lavet et tigerspring på DIs erhvervsklimabarometer fra en 76. plads til en 6. plads på få år. Med andre ord er Sorø en god og attraktiv kommune at bo, arbejde og leve i. Og med en transporttid på kun 45 minutter er det nemt og hurtigt at komme til både København og Odense.

 

Som centerchef for Byråd og Kultur bliver du chef for byrådssekretariatet, kultur og fritid, vækst, bibliotek og den musiske skole. Det er et center med engagerede medarbejdere i god trivsel. Samtidig bliver du en del af kommunens strategiske topledelse, der arbejder tæt sammen, og hvor du har mulighed for at få stor indflydelse. Du bliver en vigtig aktør i samspillet med resten af organisationen, sparringspartner for kulturlivets entreprenører og dermed en aktiv deltager i profileringen af Sorøs traditionsrige og højt profilerede kulturliv.

 

I Sorø Kommunes smalle ledelsesorganisation er centercheferne udvalgssekretærer. Du får en usædvanlig og selvstændig position tæt på de folkevalgte, herunder ansvar for at betjene udvalget for kultur og fritid, og sammen med din kollega fra Center for Arbejdsmarked og Borgerservice betjener du Arbejdsmarked og Erhvervsudvalget. Det politiske klima er godt, og vi har et stærkt og aktivt lokaldemokrati med engagerede borgere.

 

Er du blevet nysgerrig?

Vil du vide mere om stillingen som centerchef for Byråd og Kultur og om, hvad vi forventer af den nye centerchef, så kan du læse videre i den job- og personprofil, som Sorø Kommune har udarbejdet. Den finder du på www.genitor.dk. På Sorø Kommunes hjemmeside, www.soroe.dk, kan du læse meget mere om kommunen og de mange initiativer, der er i gang i øjeblikket.

 

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kommunaldirektør Søren S. Kjær, tlf. 2168 5030, vicekommunaldirektør Maj Buch, tlf. 2347 9450 eller chefkonsulent i Genitor Nina Allin, tlf. 2838 0511.

 

Ansøgning

Du søger stillingen på Genitors hjemmeside www.genitor.dk under Ledige stillinger.

 

Ansøgningsfristen er fredag den 25. maj 2018 kl. 10.

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Sorø Kommune

Rådhusvej 8
4180
Sorø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
26-04-2018
Udløber:
25-05-2018
Kviknummer:
LJA-59916787
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Kultur,
Ledelse
Beliggenhed
Beregn rejse-/ruteplan
Gem annonce
Lignende job
Dragør Kommune
Dragør, Storkøbenhavn
Frist:
11-06-2018
Bornholms Regionskommune
Bornholm
Frist:
04-06-2018