I dag er der 
6
6
 ledige job på Danskekommunerjob.dk
245
245
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Norddjurs Kommune

Norddjurs Kommune

|
Nordjylland
|
Indrykket 07-11-2017

CHEF FOR SKOLE- OG DAGTILBUD NORDDJURS KOMMUNE

Norddjurs Kommune søger en chef, der i tætte og forpligtende samspil med områdets ledere og medarbejdere kan bidrage til pædagogisk og læringsmæssig udvikling og samhørighed.

 

Den nye chef skal være en dynamisk og inkluderende leder, der kan sætte en fælles strategisk retning for området og videreføre kommunens ambitioner på skole- og dagtilbudsområdet.

 

Opgaven

Chefen har det samlede ansvar for ledelse, drift og udvikling af Norddjurs Kommunes skole- og dagtilbudsområde og skal have fokus på at indfri kommunens ambitioner om at styrke, udvikle og synliggøre Norddjurs Kommunes skole- og dagtilbud, så de understøtter

kommunens overordnede vision om et liv med muligheder, hvor alle er med.

 

I samarbejde med en velfungerende faglig og administrativ stab og områdets ledere og medarbejdere skal chefen sikre en fortsat stabil drift og udvikling, kendetegnet ved høj faglig standard, synlig læring og med vægt på tidlige indsatser.

 

En særlig opgave vil være at indgå i udarbejdelsen af en samlet politik på skole- og dagtilbudsområdet og intensivere arbejdet med at skabe sammenhængskraft på tværs af fagområderne. Desuden er det vigtigt at deltage i velfærdsområdets og kommunens tværgående udviklingsprojekter, der udgør strategisk vigtige fyrtårne, og som skal løses i tæt samarbejde med forældre, børn, medarbejdere, chefgruppe, velfærdsdirektøren og politiske udvalg.

 

Personen

Den nye chef skal være en dygtig netværker med gode relationelle kompetencer, der gennem et ligeværdigt samarbejde kan se og forstå de pædagogiske og læringsmæssige potentialer, som tager udgangspunkt i den norddjurske puls. En ledelsesopgave, der udmøntes med en tydelig indlevelsesevne, og hvor samarbejdspartnere begejstres og motiveres.

 

Chefen skal brænde for skole- og dagtilbudsområdet i Norddjurs Kommune, og det er vigtigt, at den nye chef kan se helheder, binde ressourcer sammen og tænke skole- og dagtilbud på tværs, så nye og tværgående aktiviteter søsættes og realiseres.

 

Chefen skal være en nærværende og vedholdende leder, der gennem tydelig ledelse kan stå i spidsen for områdets fortsatte udvikling, og have forståelse for gode og veltilrettelagte processer med medarbejdere, borgere og eksterne samarbejdspartnere på skole- og dagtilbudsområdet.

 

Det er væsentligt, at chefen er handlekraftig og kan skabe tillid i organisationen. Det gælder også i forhold til forældre og andre at være en synlig ambassadør for kommunen og fungere som en dygtig kommunikator.

 

Det forventes, at den nye chef er fagligt velfunderet og har en baggrund med relevant kendskab til skole- og dagtilbudsområdet.

Dertil ledelseserfaring ideelt suppleret med en relevant lederuddannelse og et godt blik for drift og økonomistyring.

 

Chefen forventes at have erfaring fra politisk styrede organisationer og gerne ledelseserfaring fra det kommunale område.

 

Læs mere om stillingen på www.norddjurs.dk og www.muusmann.com. Her kan stillings- og personprofilen ses.

 

Tiltrædelse forventes: 1. februar 2018.

 

Ansøgning

Ansøgningsfrist: Søndag den 26. november 2017 kl. 24.00

 

Søg stillingen på www.muusmann.com/stillinger.

 

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til velfærdsdirektør Kenneth Koed Nielsen, telefon 89 59 10 06, eller adm. direktør Lars Muusmann, MUUSMANN, telefon 40 76 72 27.

Kontakt

Norddjurs Kommune

Torvet 3
8500
Grenaa
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
07-11-2017
Udløber:
26-11-2017
Kviknummer:
LJA-50904503
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse
Beliggenhed
Beregn rejse-/ruteplan
Lignende job
Aarhus Kommune
Aarhus, Østjylland
Frist:
20-09-2018
Gladsaxe Kommune
Gladsaxe, Storkøbenhavn
Frist:
28-09-2018