I dag er der 
10
10
 ledige job på Danskekommunerjob.dk
345
345
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
COK

COK

|
Østjylland
|
Indrykket 15-03-2017

Chef til COK Genopslag

Til vores kontor i Aarhus søger vi en afdelingschef, der er stærk på strategisk ledelse, kan arbejde forretningsorienteret og har flere års dokumenteret ledelseserfaring.

 

Som afdelingschef vil du få ansvar for at sikre og videreudvikle COKs forretning inden for bl.a. økonomi og styring, organisationsudvikling samt teknik og miljø. Du vil desuden blive ansvarlig for COKs tilbud til offentlige ledere og kommunalpolitikere, ligesom du vil varetage tværgående opgaver som f.eks. udvikling af nye læringsformer.

 

Som afdelingschef skal du både sikre en effektiv drift af de kerneopgaver, der allerede er forankret, og du skal udvikle og nytænke kursus og læringsaktiviteter for ledere og medarbejdere på forretningsområderne. Du skal have et stort kommunalt netværk og et indgående kendskab til de kommunale udfordringer.

 

Om stillingen

Som afdelingschef refererer du til direktøren og indgår i COKs chefgruppe, som består af direktøren og tre afdelingschefer. Du vil blive tilknyttet vores kontor i Aarhus men med medarbejdere fordelt på seks lokationer, må du forvente en del rejseaktivitet.

 

Om COK

COK er en forening og er i dag ejet af de 98 kommuner, der udøver deres ejerskab gennem KL. COKs formål er at understøtte kommunestyrets drift og udvikling gennem aktiviteter for politikere, ledere og medarbejdere. Det skal føre til ny viden, færdigheder og nye kompetencer i den enkelte kommune og på tværs af kommunerne. COK har 60 medarbejdere fordelt på seks kontorer i Aalborg, Aarhus, Vejen, Odense, Næstved og Herlev. Læs mere om COK her

 

Yderligere oplysninger

Læs mere om afdelingschefens ansvarsområde, opgaver og profil i job- og personprofilen på www.cok.dk/chef-aarhus.  

 

Tiltrædelse forventes 1. juni 2017.

 

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles individuelt, og du vil blive omfattet af en pensionsordning og en resultatlønsordning. Lønnen reguleres på samme måde som lønnen for kommunalt ansatte.

 

Henvendelse kan ske til direktør Hanne Bak Lumholt på T: 2128 4470 eller Bent Buhl Rasmussen på T: 4032 6183, der er konsulent på rekrutteringsopgaven. Alle henvendelser behandles fortroligt.

 

Ansøgning

Send din ansøgning med CV til job@cok.dk senest fredag den 31. marts 2017 kl. 9.00.

 

Samtaler

Første samtale afholdes fredag den 7. april, mens anden samtale afholdes onsdag den 19. april. Kandidater, der er indkaldt til samtale, vil modtage en opgave, der forberedes umiddelbart inden første samtale.

Kontakt

COK

Hedeager 5, 1. sal
8200
Aarhus
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
15-03-2017
Udløber:
31-03-2017
Kviknummer:
LJA-43804682
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse
Beliggenhed
Beregn rejse-/ruteplan
Lignende job
Middelfart Kommune
Middelfart, Fyn
Frist:
29-01-2018
Syddjurs Kommune
Syddjurs, Østjylland
Frist:
04-02-2018