I dag er der 
6
6
 ledige job på Danskekommunerjob.dk
245
245
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Rødovre Kommune

Rødovre Kommune

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 09-11-2017

CHEF TIL VEJ & PARK

Rødovre Kommune søger en chef med strategisk udsyn til kommunens udvikling

Rødovre er en by i udvikling. Nye boligområder og ambitiøse anlægsprojekter kalder på nye rekreative områder og tilpasning af trafikken. Nye måder at løse opgaverne på for at sikre fremtidens velfærd og styrke fællesskabet finder vej. Samtidig passer og plejer vi alt det, som vi har i forvejen og sætter pris på.

Du får ansvar for

Vores nye chef for Vej & Park skal stå i spidsen for drift og udvikling af Vej & Park.  Hele kommunen er vores kunder, og vores kerneopgave er at levere service til kommunens borgere, foreningsliv, erhvervsliv og kolleger. Derfor er der også stor politisk bevågenhed på vores område.

Du får ansvar for en række spændende opgaver og dagsordener, fx store anlægsprojekter i forbindelse med ombygning af Roskildevej, ny stationsplads og anlæg i forbindelse med den nye letbane. Samtidig skal du sikre, at vores drift og service er effektiv og kvalitetsbevidst, og at den udvikles, leveres og samskabes i tæt dialog med vores brugere.

Til at hjælpe dig får du 94 engagerede medarbejdere, 2 afdelingsledere og en række park- og vejformænd. Det samlede drifts- og anlægsbudget er på ca. 177 mio. kr. Du bliver en del af chefgruppen i Teknisk Forvaltning og indgår i kommunens tværgående, strategiske fagchefforum.

Om dig

Med dit udsyn, din finger på pulsen og dit fokus på service og ledelse som selvstændig disciplin skal du være med til at løfte både Vej & Park og samarbejdet på tværs i kommunen. Vi forventer derfor, at du har solid indsigt og ledererfaring fra det tekniske område, har politisk og strategisk tæft og har skabt synlige resultater med forandringsledelse. Du er en udpræget teamplayer, der understøtter det tværgående samarbejde og smitter med dit eget engagement, åbenhed og lydhørhed.

Vil du vide mere?

Er du et god bud på vores nye chef for Vej & Park, så læs mere om stillingen i den uddybende job- og personprofil på www.genitor.dk. På Rødovre Kommunes hjemmeside, www.rk.dk, kan du læse mere om kommunen og de mange udviklingsinitiativer, der er i gang i øjeblikket.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Teknisk Direktør Poul Jepsen, tlf. 3076 7184, eller chefkonsulent i Genitor Nina Allin, tlf. 2838 0511.

Ansøgning

Du søger stillingen på Genitors hjemmeside www.genitor.dk under stillinger.

Ansøgningsfristen er den 22. november kl. 10.00.

Rødovre Kommune ser mangfoldighed som en ressource og opfordrer derfor alle uanset køn, alder, race, religion eller etnisk baggrund til at søge job hos os. Vi tilbyder vores medarbejdere en trivsels- og sundhedsordning med bl.a. fysioterapi, helbredstjek og massage.

Kontakt

Rødovre Kommune

Rødovre Parkvej 150
2610
Rødovre
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
09-11-2017
Udløber:
22-11-2017
Kviknummer:
LJA-51022323
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse
Beliggenhed
Beregn rejse-/ruteplan
Lignende job
Aarhus Kommune
Aarhus, Østjylland
Frist:
20-09-2018
Gladsaxe Kommune
Gladsaxe, Storkøbenhavn
Frist:
28-09-2018