I dag er der 
14
14
 ledige job på Danskekommunerjob.dk
212
212
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Randers Kommune

Randers Kommune

|
Østjylland
|
Indrykket 15-06-2017

Direktør for Børn og Skole

Randers Kommune søger en visionær og samarbejdsorienteret direktør, der har strategisk evne og vilje til at indfri de høje ambitioner om barnet i fokus, helhed i indsatsen og tværfaglighed på børne-, skole- og familieområdet.

 

Direktøren skal lægge vægt på at skabe tillidsfulde relationer i samspillet mellem politikere, faglige organisationer og administrationen samt forstå at implementere og eksekvere strategier og politikker. Direktøren skal have fokus på detaljen og strategisk udsyn og, som medlem af direktionen, have blik for det tværgående herunder at kommunens værdier er det fælles grundlag og afsæt for samarbejde og opgaveløsning.

 

Opgaven

Hovedopgaven for den nye direktør bliver at realisere ambitionerne og målene i kommunens Børn og ungepolitik, samt sikre en balanceret og professionel servicering og rådgivning af Børn- og skoleudvalget. Samtidig skal der arbejdes for at styrke sammenhængskraften inden for enhederne på Børn og Skoleområdet, og der skal løbende fokuseres på økonomistyringen af de store velfærdsområder.

 

Personen

Den nye direktør skal have stærke kompetencer inden for relationsopbygning, samarbejde og kommunikation og praktisere en åben tillids- og værdibaseret ledelsesstil. Direktøren skal have erfaring fra en politisk styret organisation og et solidt indblik i ét eller flere relevante fagområder. Endelig skal den nye direktør have stærke økonomiske kompetencer.

 

Se Randers Kommunes personalepolitik og uddybende stillings- og personprofil på www.job.randers.dk eller www.muusmann.com  

 

Ansøgningsfrist: Torsdag den 3. august 2017.

Søg stillingen på www.muusmann.com/stillinger.

 

Kontakt gerne kommunaldirektør Jesper Kaas Schmidt, tlf. 89 15 10 05/22 24 33 42, eller adm. direktør Lars Muusmann, tlf. 40 76 72 27.


Kontakt

Randers Kommune

Laksetorvet
8900
Randers C
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
15-06-2017
Udløber:
03-08-2017
Kviknummer:
LJA-46784776
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Kommunikation og medier,
Ledelse,
Økonomi og regnskab
Beliggenhed
Beregn rejse-/ruteplan
Lignende job
Dragør Kommunale Tandpleje
Dragør, Storkø...
Frist:
24-10-2017
Vejen Kommune
Vejen, Syd- og...
Frist:
29-10-2017