I dag er der 
10
10
 ledige job på Danskekommunerjob.dk
345
345
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Horsens Kommune

Horsens Kommune

|
Midtjylland
|
Indrykket 30-08-2017

DIREKTØR FOR UDDANNELSE OG ARBEJDSMARKED

Horsens Kommune søger en ambitiøs direktør, der kan indgå i direktionen med et tværfagligt og helhedsorienteret perspektiv. Direktøren skal samtidig stå i spidsen for Uddannelse og Arbejdsmarked og med sikker hånd medvirke til implementeringen af kommunens visioner og mål.

 

Horsens Kommune oplever stor vækst, og Byrådet har besluttet en række markante initiativer for den fortsatte udvikling af Horsens. Uddannelse og Arbejdsmarked spiller en afgørende rolle i den vækst, kommunen oplever, og uddannelse og beskæftigelse er derfor også højt på den politiske dagsorden.

 

Opgaven

Ledelse er en afgørende vigtig opgave. Direktøren skal med ledelsesmæssig sparring understøtte fagcheferne, der har den faglige ledelse og styring af fagområderne. Direktøren skal desuden understøtte den tværgående dialog på chefniveau, og sikre et tæt og godt samspil i chefgruppen.

 

Direktøren skal være orienteret mod eksterne aktører og omgivelserne, og blandt andet være aktiv og synlig i arbejdet med alliancer med et særligt fokus på virksomheder og uddannelsesinstitutioner.

Direktøren skal tænke tværgående, og sikre den sammenhængende indsats på tværs af alle fagområder.

 

Den nye direktør skal være rollemodel og et værdimæssigt fyrtårn, der formidler den samlede fortælling omkring indsatsen fra vugge over uddannelse til selvforsørgelse.

Kommunens mindset skal fortsat forankres og realiseres, hvor mestring af eget liv og god skolegang

spiller en væsentlig rolle i forhold til trivsel og danner fundament for selvforsørgelse og et selvstændigt og velfungerende voksenliv. Samtidig er tilvejebringelse af den nødvendige bygningsmæssige kapacitet som følge af kommunens markante vækst et vigtigt fokusområde.

 

En sikker og solid betjening og rådgivning af det politiske niveau er en vigtig opgave, hvor særligt

betjeningen af de to fagudvalg, direktøren har ansvar for, kræver opmærksomhed.

 

Direktøren skal løbende have fokus på, at organisationen er rigtigt indrettet, således at kompetencer,

kapacitet og organisering understøtter opgaveløsningen.

 

Endelig er det vigtigt, at den nye direktør indgår i direktionen som en aktiv og dynamisk medspiller, der med nysgerrighed og engagement tager ansvar og vil udfordre konstruktivt på tværs af alle kommunens fagområder. Bidraget til den samlede strategiske udvikling af kommunens opgaveløsning er væsentligt.

 

Personen

Direktøren skal have et godt overblik og skabe sammenhæng på tværs af projekter med tydelige prioriteringer og gennemtænkte processer.

 

Direktøren skal have politisk tæft og formå at navigere sikkert i forhold til det politiske niveau og kommunens interessenter. Direktøren skal samtidig være stærk på de indre linjer og udvise et fagligt engagement, sætte tydelig retning og skabe engagement og trivsel.

 

Det er en fordel, hvis direktøren har indsigt i nogle af fagområderne under Uddannelse og

Arbejdsmarked, men det er ikke et krav. Der forventes desuden en åben, motiverende, imødekommende

og dialogorienteret ledelsesstil, med solide kommunikative kompetencer både i skrift og tale.

 

Den nye direktør kan tænke i nye løsninger og udfordre de eksisterende rammer med kreativitet

og en innovativ tilgang, hvor begejstring, handlekraft og en naturlig gennemslagskraft er blandt de personlige egenskaber.

 

Der forventes naturligvis en relevant faglig baggrund, gerne en faglig uddannelse inden for et af de fagområder direktørstillingen dækker suppleret med en efteruddannelse og dokumenterede ledelsesmæssige resultater.

 

Læs mere om stillingen på www.horsens.dk eller www.muusmann.com.

 

Tiltrædelse forventes: 1. december 2017.

 

Ansøgningsfrist

Søndag den 24. september 2017. Søg stillingen via nedenstående link.

 

Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til kommunaldirektør Peter Sinding Poulsen, telefon 20 49 28 58, eller direktør Lars Bo Pedersen, MUUSMANN, telefon 40 22 87 18

 

MUUSMANN


Kontakt

Horsens Kommune

Rådhustorvet 4
8700
Horsens
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
30-08-2017
Udløber:
24-09-2017
Kviknummer:
LJA-48929986
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse
Beliggenhed
Beregn rejse-/ruteplan
Lignende job
Middelfart Kommune
Middelfart, Fyn
Frist:
29-01-2018
Syddjurs Kommune
Syddjurs, Østjylland
Frist:
04-02-2018