I dag er der 
5
5
 ledige job på Danskekommunerjob.dk
335
335
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
KommuneKredit

KommuneKredit

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 29-06-2017

Direktør

KommuneKredit søger en ny direktør til direktionen, som kan være med til at præge KommuneKredits fremtid.

 

Dine opgaver

Du skal sammen med den administrerende direktør stå for den overordnede ledelse af KommuneKredit. Du skal bidrage med ledelsesmæssigt og strategisk overblik og være med til at sikre, at KommuneKredit udvikler sig som en moderne finansiel virksomhed med offentligt ejerskab.

 

Følgende 3 afdelinger vil referere til dig: Udlån, Leasing og Finans. Udlån og Leasing har både dialogen med kunderne og ansvaret for at indgå og administrere aftaler. Finans har ansvaret for at udstede og placere de obligationer, der skal finansiere udlånsaktiviteten, ligesom afdelingen skal investere likviditetsberedskabet og selskabets egenkapital og styre de finansielle risici.

 

Dine kvalifikationer

Du har en solid og bred finansiel erfaring, der matcher opgaven, og gerne erfaring fra eller med kommunal og regional økonomistyring. Du forventes også at have solid ledelsesmæssig erfaring, et kommercielt mind-set og et internationalt udsyn. Vi forestiller os, at du kan have din erfaring fra den finansielle sektor eller fra den kommunale og regionale sektor.

 

Om KommuneKredit

KommuneKredit er kommunernes og regionernes egen kreditforening, som yder lån og leasing på lige vilkår til lokalsamfundene på tværs af Danmark. KommuneKredit er placeret i hjertet af København på Kultorvet og beskæftiger mere end 65 med-arbejdere.

 

Interesseret og kvalificeret

Executive Search virksomheden Stanton Chase forestår rekrutteringsprocessen, hvorfor du bedes rette henvendelse til os, såfremt du er interesseret i at høre mere om jobbet. Yderligere oplysninger fås hos: Senior Researcher Lars Dybdahl på mobil 2543 6740, mail l.dybdahl@stantonchase.com I ugerne 29 og 30 holder kontoret ferielukket.

 

Ansøgning og CV

Send din ansøgning til job.copenhagen@stantonchase.com

 

Din ansøgning med CV skal være os i hænde senest mandag den 28. august 2017.

Kontakt

KommuneKredit

Kultorvet
København K
Praktisk information
Oprettet:
29-06-2017
Udløber:
28-08-2017
Kviknummer:
LJA-47243166
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse
Beliggenhed
Beregn rejse-/ruteplan
Lignende job
Høje-Taastrup Kommune
Høje-Taastrup, Storkøbenhavn
Frist:
18-08-2018
Bornholms Regionskommune
Bornholm, Bornholm
Frist:
17-08-2018