I dag er der 
5
5
 ledige job på Danskekommunerjob.dk
262
262
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Københavns Kommune

Københavns Kommune

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 30-10-2018

Direktør til Sundheds- og Omsorgsforvaltningen, Københavns Kommune Genopslag

Genopslag

 

Vi søger en strategisk tænkende, visionær og retningssættende direktør til en af landets største forvaltninger med 10.000 ansatte og et budget på over 6 mia. kr. Som direktør får du rig mulighed for at udvikle og præge et centralt velfærdspolitisk område. Du vil kunne gøre en væsentlig forskel konkret i forhold til borgerne i København, ligesom du også i bredere forstand får mulighed for at præge den nationale dagsorden. 

 

Vi søger en topleder, der kan matche de mange strategiske udfordringer, den høje kompleksitet og som kan udvikle og forfølge ambitiøse visioner på området til gavn for brugere og borgere i København. Du vil til gengæld møde et stort mulighedsrum i forhold til at tænke nyt og sætte en ambitiøs, forandringsorienteret dagsorden. 

 

Du vil træde ind i en ambitiøs, værdiorienteret og strategisk arbejdende direktion, der arbejder tæt sammen i forhold til de væsentligste opgaver og udfordringer. Du refererer til den administrerende direktør og har selv en række centerchefer i reference. 

 

I direktionen vil du blandt andet få det overordnede ansvar for ældreområdet og de tilknyttede centre og chefer. Du vil stå i spidsen for en lang række vigtige og centrale opgaver, herunder f.eks. implementeringen af en ny ældrepolitik, en ambitiøs moderniseringsplan og omlægningen af midlertidige døgnpladser. 

 

Vi forventer 

Med afsæt i en relevant videregående uddannelse har du solid ledelseserfaring fra en politisk styret organisation. Du er nu leder på et strategisk niveau fx i en region, en større kommune, en styrelse, staten eller lignende. 

 

Vi forventer, at du har en stor interesse for ældre- og/eller sundhedsområdet. Hvis du har konkrete erfaringer med disse områder, så vil det være en fordel. 

 

Som leder er du strategisk tænkende, visionær og retningssættende. Du har politisk forståelse, og du leder med udgangspunkt i tillid og en høj personlig integritet. 

 

Yderligere oplysninger 

Stillingen forventes besat på kontraktvilkår. Lønnen vil herefter udgøre ca. 1,2 mio. kr. Hertil kommer pension på pt. 20,17 %. 

 

Hvis du ønsker yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte administrerende direktør Katja Kayser på 2023 6373 eller partner Jens Marcussen, Genitor på 3141 0587.

 

Der er udarbejdet en jobprofil

 

Her kan du se Sundheds- og Omsorgsforvaltningens ledelsesgrundlag

 

Søg stillingen via nedenstående link senest tirsdag den 13. november 2018.

 

Der afholdes ansættelsessamtaler den 19. og 26. november.

Kontakt

Københavns Kommune

Sjællandsgade 40
2200
København N
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
30-10-2018
Udløber:
13-11-2018
Kviknummer:
LJA-67223723
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse
Beliggenhed
Lignende job
Skive Kommune
Skive, Vestjylland
Frist:
20-11-2018
Frederiksberg Kommune
Frederiksberg, Storkøbenhavn
Frist:
19-11-2018