I dag er der 
5
5
 ledige job på Danskekommunerjob.dk
262
262
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Byggeskadefonden

Byggeskadefonden

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 16-07-2018

Driftsdirektør

Kan du skabe effektiv forvaltning samt sikre udvikling, erfaringsformidling og målrettet kommunikation?

Byggeskadefonden

Byggeskadefonden er en selvejende forsikringsinstitution, der har til formål at yde støtte til dækning af byggeskader. Endvidere forestår og afholder fonden udgifter til eftersyn af støttet boligbyggeri og renoveringer samt bidrager med erfaringer om byggeprocessen og byggeriet til byggeriets parter med henblik på at forebygge byggeskader og fremme effektivitet og kvalitet i byggeriet.

Læs mere på www.bsf.dk

Effektiv forvaltning, drift og ledelse

Med reference til den adm. direktør, og som en del af direktionen, søger Byggeskadefonden en driftsdirektør til at lede, styre, inspicere og udvikle fondens 18 medarbejdere.

Du bliver ansvarlig for at sikre drift, effektiv forvaltning og sagsbehandling samt sikre at fonden understøtter og løfter det administrative ansvar og arbejde, der forventes i forbindelse med tekniske byggesager til støttet boligbyggeri.

Med ansvar for relationen til bygningsejerne er det essentielt, at driftsdirektøren vedligeholder og udvikler samarbejdet gennem målrettet kommunikation, så bygningsejerne kan handle effektivt på baggrund af den tekniske erfaringsformidling, som Byggeskadefonden forestår.

Erfaring og kvalifikationer

Det forventes, at du har en akademisk uddannelse, solid ledererfaring og politisk tæft. Du har tillige erfaring med forvaltning, sagsbehandling, økonomi og administrativt arbejde fra en lignende position.

Du er kommunikativt stærk og formår at formidle et budskab både internt og eksternt, og du har et generelt godt kendskab til jura og byggetekniske sager.

Som person er du ansvars- og tillidsfuld, beslutningsdygtig og har gennemslagskraft. Ydermere er du proaktiv og fremadtænkende, og du har styr på detaljen uden at miste overblikket. Endelig har du gode sociale kompetencer og formår at begejstre medarbejdere og kollegaer omkring dig.

Høj faglighed og fællesskab

Du bliver en del af et fællesskab med høj faglighed og godt sammenhold, hvor åben synlig ledelse prioriteres og værdsættes.

Arbejdssted: Studiestræde 50, 1554 København V

Ansøgning og CV

Send din ansøgning og dit CV mærket 30330 til Laigaard & Partners A/S på e-mail hrm@laigaard-partners.com

Vi behandler din henvendelse fortroligt og videresender kun dine oplysninger efter aftale med dig.

Yderligere oplysninger kan fås på telefon 33 91 18 00

Kontakt

Byggeskadefonden

Studiestræde 50
1554
København V
Praktisk information
Oprettet:
16-07-2018
Udløber:
15-08-2018
Kviknummer:
LJA-63426384
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Byggeri, teknik og produktion,
Ledelse
Beliggenhed
Lignende job
Skive Kommune
Skive, Vestjylland
Frist:
20-11-2018
Frederiksberg Kommune
Frederiksberg, Storkøbenhavn
Frist:
19-11-2018