I dag er der 
5
5
 ledige job på Danskekommunerjob.dk
335
335
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Frederiksberg Kommune

Frederiksberg Kommune

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 30-06-2017

Erfaren konsulent til ledelsessekretariat på social-, sundheds- og ar-bejdsmarkedsområdet på Frederiksberg Rådhus

Synes du et arbejde i krydsfeltet mellem politik og administration er en spændende udfordring? Vil du være med til at gøre Frederiksberg til frontløber på velfærdsområdet? Kan du lide at arbejde i et til tider hektisk miljø med skiftende arbejdsopgaver og har du viden om sundheds- og ældreområdet?

 

Så er du måske netop den konsulent, vi søger, da vores nuværende har fået et lederjob i regionen. Stillingen er centralt placeret i Social-, Sundheds- og Arbejdsmarkedsområdets (SSA) ledelsessekretariat, hvis vigtigste opgave er at understøtte SSAs strategiske udvikling og opgaveløsning, hvor borgeren er i fokus. Du skal have politisk tæft, interessere dig for velfærdsområdet, og for hvordan kommunen kan omsætte ydre rammer til målrettede og effektive servicetilbud til vores borgere.

 

Jobbet

Vi er et sekretariat, som værdsætter rum til gensidig sparring og vidensdeling samt et tæt samarbejde med de andre teams og afdelinger i forvaltningen. Dine primære arbejdsopgaver er at betjene den politiske og administrative ledelse, understøtte plan- og politikformulering, udarbejde og følge op på politiske udvalgssager samt koordinere dagsorden og øvrige aktiviteter i forhold til Sundheds- og Omsorgsudvalget.

 

Du får dine egne ansvarsområder, skal fungere som sparrings- og samarbejdspartner og koordinere sager fra de faglige enheder samt facilitere møder og processer. Endvidere vil du i dagligdagen indgå aktivt i udvikling og formidling af strategiske temaer og konkrete udviklingsprojekter på tværs af forvaltningen.

 

Kompetence- og erfaringsprofil

Du har som minimum omkring 4 års dokumenteret erfaring fra en politisk styret organisation på de nævnte faglige områder og en relevant uddannelse. Du evner og har blik for samarbejde og partnerskaber med andre relevante aktører, og mestrer at styre og facilitere konkrete processer. Du har analytisk sans, politisk forståelse og er drevet af at levere målbare resultater sammen med andre.

 

Derudover lægger vi vægt på, at du:

 

  • Har personlig gennemslagskraft og kan holde hovedet koldt, når det går stærkt

  • Har udpræget gode kommunikationsevner, både mundtligt, skriftligt og socialt

  • Har erfaring med at arbejde tæt på ledelsen

  • Har gode samarbejdsevner, også på tværs af organisatoriske enheder og faggrupper

  • Er fleksibel og har et godt humør og ser forskellighed som en styrke

 

Vi tilbyder

Et job med både udfordringer og variation i et spændende og dynamisk miljø, hvor du vil indgå i tæt samarbejde med forvaltningens administrative ledelse. Du refererer til sekretariatschefen og indgår i tætte samarbejder på tværs af organisationen.

 

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst, hvor lønnen forhandles med udgangspunkt i erfaring og kompetencer ift. stillingen. Stillingen er til besættelse snarest muligt.

 

Ansøgningsfrist

Søndag den 13. august 2017.

 

Samtaler forventes afholdt i uge 34/35 2017.

 

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte sekretariatschef Dorthe Elise Svinth på mail: dosv03@frederiksberg.dk eller på telefon 2898 3030.


Kontakt

Frederiksberg Kommune

Smallegade 1
2000
Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
30-06-2017
Udløber:
13-08-2017
Kviknummer:
LJA-47301858
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Beregn rejse-/ruteplan
Lignende job
Høje-Taastrup Kommune
Høje-Taastrup, Storkøbenhavn
Frist:
18-08-2018
Bornholms Regionskommune
Bornholm, Bornholm
Frist:
17-08-2018