I dag er der 
10
10
 ledige job på Danskekommunerjob.dk
345
345
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Allerød Kommune

Allerød Kommune

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 07-04-2017

Genopslag- Daglig leder til Kratbjergskolen's afdeling Ravnsholt

Nye muligheder èn skole to afdelinger

 

For at få et bredere ansøgerfelt, genopslår vi følgende stilling:

 

Vi prøver igen. På afdeling Ravnsholt har den tidligere daglige leder valgt at gå på pension, efter mange år i skolens tjeneste. Vi mangler derfor vores kommende daglige leder. En leder der vil og kan sætte fokus på den pædagogisk ledelse af afdelingen. Den der i hverdagen har ansvaret for at tegne afdelingen. Den der sammen med afdelingens øvrige ledere tegner og samler afdelingen, i forhold til elever, forældre og medarbejdere. Et samlende midtpunkt

 

Kratbjergskolen ligger i Allerød Kommune og består af 2 afdelinger: Engholm og Ravnsholt. Begge afdelinger ligger centralt i kommunen, tæt på skov og grønne områder. Du vil primært være tilknyttet den ene afdeling, men vil indgå i tæt samarbejde med skolens samlede ledelse.

 

Kratbjergskolen er en ny fælles skole, bestående af 2 tidligere selvstændige skoler Ravnsholtskolen og Engholmskolen. I august 2016 blev de to skoler fusioneret til én samlet skole Kratbjergskolen - med en ny distriktsskoleleder som den overordnede leder for begge afdelinger.  Som en del af fusionen mellem Engholm og Ravnsholt er vi i gang med en spændende proces med henblik på udvikling af en ny fælles grundfortælling om skolen i samarbejde med forældre, erhvervsliv, kulturliv og andre som vil diskutere fremtidens skole og det vi skal være kendt for et fælles værdigrundlag som i de næste år skal sætte retning for den fælles skole.

 

Det giver mange muligheder. Muligheder for at skabe en fælles skole med fokus på læring, trivsel, dannelse og samarbejde. Vi er i gang, men har brug for en dagligleder af afdeling Ravnsholt til at sikre den fortsatte udvikling af den faglige og pædagogisk ledelse af afdelingen tæt på børn, forældre og medarbejdere.

 

Vi søger en leder der

 • Har lyst og mod til sammen med den øvrige ledelse, at sætte pædagogisk ledelse på dagsordenen, en leder som brænder for undervisning og læring, der tager udgangspunkt i det enkelte barns forudsætninger.

 • Vil indgå i et team som har fokus på at skabe en skole, der styrker børnenes trivsel, læring og personlige udvikling.

 • Forstår vigtigheden af at have fokus på personalet, så vi fortsat er en attraktiv arbejdsplads hvor vi udvikler os sammen. Du er derfor god til at involvere personalet i afdelingens udvikling, og du sætter tydelig retning for arbejdet med at opnå resultater.

 • Brænder for pædagogisk ledelse og har mod og lyst til at engagerer sig i den pædagogiske udvikling på skolen, dvs. at du bidrager med konkret pædagogisk sparring til skolens forskellige klasseteams og samarbejder tæt med lærere og pædagoger i forhold til at udvikle inkluderende læringsmiljøer med fokus på alle børns læring, trivsel og udvikling.

 • Har et børne- og læringssyn, som tager udgangspunkt i at; børn udvikler sig i sociale relationer, skelner mellem barnet og barnets adfærd og tror på at, barnet altid gør sit bedste. At børn kan have et problem, men aldrig ER deres problem, at børn kan have problemer, men det er de voksnes ansvar at være med til at løse dem. 

 • Har praktisk og teoretisk viden om læring, udvikling og ledelse af inkluderende læringsmiljøer.

 • Er god til at samarbejde og evner at involvere relevante interessenter i beslutningsprocesserne

 • Er kommunikativt stærk, såvel mundtligt som skriftligt

 

Vi tilbyder:

 • Børn og forældre, som er glade for skolen

 • En skole med stor opbakning i lokalmiljøet

 • En udviklingsorienteret personalegruppe

 • Et samarbejdende lederteam med plads til sparring og udvikling

 • En dynamisk arbejdsplads med god stemning, godt samarbejde og fælles ansvar

 • Et job med gode udviklingsmuligheder både fagligt og personligt

 • En skolebestyrelse, der bakker op og engagerer sig i skolens udvikling

 

Vil du vide mere

I forhold til stillingen kan der kan rettes fortrolig henvendelse til distriktsskoleleder Morten Permin på 2974 5372, eller sekretær Britt Hald på 2142 1576 for yderligere oplysninger

 

Stillingen er på overenskomstvilkår, omfattet af aftale mellem Skolelederforeningen og Allerød Kommune.

 

Du kan endvidere læse mere om stillingen og hvad historien om Regnar Lodbrog og Kraka har med skoleledelse at gøre, i den konkrete job- og personprofiler som du, som du finder på www.alleroed.dk/job (øverst til højre på siden).

 

Du søger stillingen elektronisk via linket i annoncen senest den 23. april 2017. Relevante bilag uploader du separat med din ansøgning.

 

Vi forventer at holde 1. og 2. ansættelsessamtaler hurtigst muligt efter ansøgningsfristens udløb.

 

Allerød Kommune ligger i hjertet af Nordsjælland i en smuk og varieret natur. Kommunen har ca. 25.000 indbyggere og byder på et aktivt forenings- og erhvervsliv og gode idræts- og fritidsmuligheder.

 

Der er gode transportmuligheder både til og fra kommunen, bl.a. går der S-tog direkte til København hver 10. minut fra Allerød Station.

 

Kommunen har ca. 2.000 medarbejdere, der arbejder ud fra et fælles værdisæt om åbenhed, respekt og troværdighed. Ligeledes er dialog og samarbejde nøgleord, der kendetegner god ledelse i Allerød Kommune.

 

Allerød Kommune er røgfri arbejdsplads. En røgfri arbejdsplads betyder, at der ikke må ryges i arbejdstiden

Kontakt

Allerød Kommune

Bjarkesvej 2
3450
Allerød
Danmark
Tlf: 48 10 01 00
Praktisk information
Oprettet:
07-04-2017
Udløber:
23-04-2017
Kviknummer:
LJA-44882450
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Forskning og undervisning,
Ledelse
Beliggenhed
Beregn rejse-/ruteplan
Lignende job
Middelfart Kommune
Middelfart, Fyn
Frist:
29-01-2018
Syddjurs Kommune
Syddjurs, Østjylland
Frist:
04-02-2018