I dag er der 
10
10
 ledige job på Danskekommunerjob.dk
345
345
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Jammerbugt Kommune

Jammerbugt Kommune

|
Nordjylland
|
Indrykket 05-09-2017

Kommunaldirektør

En sund og veldrevet kommune med ambitioner

 

Vi går efter forskellen er kommunens vision og slogan. Et stærkt politisk signal om en ny retning, der bryder med den harmoniseringstankegang, som var fremherskende i kølvandet på kommunalreformen i 2007. Den nye retning er bl.a. en anerkendelse af, at kommunens mange samfund har forskellige styrker og muligheder, og af at denne mangfoldighed i sig selv er værdifuld. De lokale potentialer er udgangspunktet for udvikling af de enkelte samfund og kommunen som helhed. Visionen er også udtryk for et ønske om at bringe den forskel i spil, som den enkelte borger kan gøre i eget liv, for andre, i lokalsamfundet eller i hele kommunen. Endelig er visionen en opfordring og en påmindelse til kommunens ledere og medarbejdere: Som kommunalt ansatte går vi på arbejde for at gøre en positiv forskel for de borgere, der betaler vores løn.

 

Jammerbugt er en kommune med mange sundhedstegn. Der er mange meget levende og   velfungerende lokalsamfund, bosætningen og grundsalget udvikler sig positivt, beskæftigelsen stiger og ledigheden er relativ lav og Jammerbugt er Nordjyllands største turistkommune målt i forhold til antal overnatninger. De seneste år er kommunens økonomi blevet konsolideret og likviditeten er stigende.

 

Kulturen i den kommunale organisation, både den politiske og administrative er kendetegnet ved et stærkt og tillidsfuldt samarbejdsklima, hvor der fokuseres på at se muligheder og skabe løsninger i fællesskab altid med et stærkt fokus på at skabe gode levevilkår for mennesker, lokalsamfund, foreninger og erhvervsliv. Der er overalt en god og ordentlig tone også når meninger og interesser brydes, som de gør i ambitiøse og levende politiske og faglige miljøer. Jammerbugt Kommune har opnået meget i sine første ti år og vil mere.

 

Kommunaldirektøren er en central og samlende figur med overordnet ansvar for, at den kommunale organisation hænger sammen på kryds og tværs og op og ned. Ikke mindst vigtigt i denne sammenhæng er det at sikre, at det allerede meget positive samspil mellem den politiske ledelse og den kommunale organisation kan fortsætte og udvikle sig. Det kræver en god fornemmelse for det politiske systems og den enkelte politikers interesser og behov. Kommunaldirektøren er hele kommunalbestyrelsens kommunaldirektør samtidig med, at de naturlige roller i forhold til borgmester og økonomiudvalg selvsagt skal fyldes. Det kalder på politisk flair og fornemmelse.

 

Arbejdet med ledelse i og af direktionen stiller store krav til at skabe fællesskab og helhed omkring de fælles løsninger for Jammerbugt Kommune og at balancere dette med de perspektiver og interesser, der knytter sig til den enkelte fagforvaltning og fagudvalgene. Det kalder på organisatorisk og ledelsesmæssig flair og fornemmelse.

 

I det højt prioriterede samarbejde i MED-organisationen skal kommunaldirektøren fortsætte den gode samarbejdskultur, hvor der findes løsninger i mindelige og ordentlige dialoger, hvor der lyttes og samtales, så den gode medarbejdertrivsel og høje sociale kapital, der kendetegner organisa-tionen, skal sikres og udvikles. Det kalder på ordentlighed og tydelighed og på en god relationel flair og fornemmelse.

 

Kan du se dig selv i disse roller, passer du til Jammerbugt Kommunes kultur og værdier og har du allerede erfaring med og bevist dig kapabel til topledelse i en tilsvarende kontekst, kan dette være din næste på en gang meget krævende og meget givende ledelsesudfordring.

 

Du er velkommen til at kontakte Jan Kjeldsmark fra Mercuri Urval på telefon 4073 4950 for en konfidentiel drøftelse af muligheder og vilkår i stillingen. Desuden kan der rettes henvendelse til borgmester Mogens Gade på telefon 4191 2001 for yderligere oplysninger.

 

Stillingen er klassificeret på løntrin 54 med et årligt stillingstillæg på i alt kr. 215.100 (niveau 31.03.00). Dette svarer til en aktuel årsløn på ca. kr. 1.087.200, hvortil kommer pension. Jammerbugt Kommune er i princippet åben i forhold til alle gældende ansættelsesformer, men foretrækker alt andet lige ansættelse på kontraktvilkår, hvilket indebærer et løntillæg på 20 %.

 

Du bedes orientere dig i følgende bilag til videre afklaring af din interesse i stillingen:

  • Jammerbugt Kommunens hjemmeside her

  • Organisationsdiagram her

  • Planstrategi med Handlingskatalog her

  • Samtlige politikker og strategier her.

 

Læs mere om stillingen og ansættelsesproceduren i det uddybende notat på www.mercuriurval.dk

 

Finder du jobbet interessant, kan du uploade ansøgning og CV på www.mercuriurval.dk (referencenummer: DK-03939). Ansøgningsfristen udløber den 18. september 2017, kl. 10.00.

 

 

Jammerbugt Kommune er et særligt sted, beliggende mellem hav og fjord. Her er en storslået natur med bløde klitter, stejle klinter, frodige skove og mose. Kommunen dækker et areal på 863 km2, som fordeler sig over 60 km fra Vust i vest til Ingstrup i nordøst. Kommunen er dog ingen steder mere end 20 km bred. Langs Limfjorden har vi 44 km fjordstrækning, og vi har 52 km kystlinje langs Jammerbugten. I kommunen bor vi ca. 38.500 borgere, og vi vil gerne være flere! Vi bor i en af kommunens fire centerbyer: Brovst, Fjerritslev, Pandrup og Aabybro, i et af de mange mindre lokalsamfund eller på landet.

Kontakt

Jammerbugt Kommune

Toftevej 43
9440
Aabybro
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
05-09-2017
Udløber:
18-09-2017
Kviknummer:
LJA-49096643
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse
Beliggenhed
Beregn rejse-/ruteplan
Lignende job
Middelfart Kommune
Middelfart, Fyn
Frist:
29-01-2018
Syddjurs Kommune
Syddjurs, Østjylland
Frist:
04-02-2018