I dag er der 
6
6
 ledige job på Danskekommunerjob.dk
245
245
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Solrød Kommune

Solrød Kommune

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 06-02-2018

Leder af Idrætssektionen

Som vores nye leder skal du udvikle, styrke og fremme idrætten for borgerne og foreningerne i Solrød Kommune. Solrød Kommune skal være på forkant med idrætsudviklingen og bidrage til et endnu stærkere idrætsliv. Solrød Kommune er i vækst og vi bliver flere hver dag. Borgerne er vilde med at bo i Solrød og vil anbefale det til andre. Men vi stopper ikke her. Vi vil være det bedste sted at leve og i hovedstadsområdet og vi vil være det bedste sted at dyrke idræt i Øst Danmark.

 

Som leder står du i spidsen for Idrætssektionen og skal sætte dit præg på udviklingen sammen med vores dygtige medarbejdere, driftige foreninger, borgere, politikere, erhvervsliv, skoler, daginstitutioner og gymnasium.

 

Du får ansvar for at udvikle og drifte vores eksisterende idrætsfaciliteter og dem vi skal i gang med at bygge, så de tager afsæt i fremtidens tendenser og brugerbehov. Du evner at tænke idrætten på ny for at sikre, at idrætten sætter dagsordenen for udviklingen af vores by- og landområder og du kan udvikle rammerne, så vi kan få alle med i forenings- og idrætslivet.

 

Vi forventer, at du kan skabe samarbejde, gå forrest og drive strategiske dagsordener for idrætten. Som person formår du at inspirere og motivere til et frugtbart tværgående samarbejde med dine medarbejdere, ledelseskollegaer, andre kommunale afdelinger, idrætslivet, lokale aktører i byen og landsbyerne, fonde, foreninger og idrætsorganisationer. Du har netværket i orden og evner at trække både ledelsesfaglig, idrætsfaglig og teknisk viden ind i arbejdet ved at undersøge, spotte og opdyrke nye tendenser og muligheder og bringe denne viden i spil.

 

Du er en dygtig personaleleder, kan styre økonomien og optimere de administrative processer. Du har en solid faglig baggrund og erfaring med udvikling og drift af idrætsområdet. Og du har mod på at arbejde med servicekultur og invitere borgerne med ind i udviklingen af vores idrætsfaciliteter og idrætstilbud via samskabelse, involvering og medansvar.

 

Du kan læse mere om stillingen i jobprofilen ved at klikke her.

 

Alle, der på baggrund af stillingsopslaget og jobprofilen overvejer at søge stillingen, er meget velkomne til at kontakte Kultur- og Fritidschef Marie Bukh Dreier på 4057 7085, eller Souschef i Idrætssektionen Matthew Bryan på 5126 0397.

 

Søg stillingen på vores jobportal på www.solrod.dk senest søndag d. 25. februar

Første samtale afholdes torsdag d. 1. marts om eftermiddagen og fredag d. 2. marts 2018. Anden samtale finder sted torsdag d. 15. marts 2018. Som del af rekrutteringsforløbet anvendes profiltest og cases og der indhentes telefonisk referencer efter nærmere aftale med ansøgeren. Tiltrædelsen forventes 1. maj 2018. Ansættelse sker efter relevant overenskomst.

 

Solrød Kommune

I Solrød Kommune gør vi en forskel sammen med borgerne. Vi arbejder for at virkeliggøre byrådets vision om, at Solrød skal være det bedste sted at leve og bo i hovedstadsområdet - en velfungerende og dynamisk kommune. Som arbejdsplads er vi et fællesskab, hvor vi løfter opgaverne på tværs af institutioner og afdelinger, og hvor du som medarbejder er en vigtig medspiller. Vi er i bevægelse og har hele tiden fokus på at lære og blive bedre. Vi tager ansvar for at løse opgaverne med blik for helheden, og du har som medarbejder indflydelse på løsningen af opgaverne og på din arbejdsplads.

Kontakt

Solrød Kommune

Solrød Center 1
2680
Solrød Strand
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
06-02-2018
Udløber:
25-02-2018
Kviknummer:
LJA-55933025
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse
Beliggenhed
Beregn rejse-/ruteplan
Lignende job
Esbjerg Kommune
Esbjerg, Syd- og Sønderjylland
Frist:
05-11-2018
Syddjurs Kommune
Syddjurs, Østjylland
Frist:
25-10-2018