I dag er der 
6
6
 ledige job på Danskekommunerjob.dk
245
245
 ledige stillinger i profiljob netværket
Gem annonce
Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommune

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 28-09-2018

MYNDIGHEDSCHEF FOR MYNDIGHED & FAGLIG UDVIKLING, SUNDHED & OMSORG, ESBJERG KOMMUNE

Esbjerg - Medlem af WHOs internationale netværk af aldersvenlige kommuner

 

Længst mulig aktiv i eget liv. Esbjerg kommunens grundlæggende vision om fremtidens sundhedsvæsen. Sundheds- og omsorgsområdet er under konstant forandring og dermed også den virkelighed, som myndighedsområdet skal agere indenfor. Andelen af ældre er stigende, pleje- og behandlingsbehovene bliver mere komplekse, og borgeren og dennes pårørende bliver stadig mere involveret i, hvad der er de rigtige og relevante tilbud for den enkelte.

 

Som kommende myndighedschef er du med til at nytænke, præge og bakke op om fremtidens sundhedsvæsen i en kommune, der er helt i front i forhold til at sætte de nye dagsordener indenfor området i spil. Dagsordener som fx det nære sundhedsvæsen, hverdagsrehabilitering, større borgerinddragelse og borgeroplevet effekt.

 

Som myndighedschef går du forrest med den nødvendige ambition om at fremtidssikre myndighedsområdet med respekt for retssikkerheden og rettidigheden og samtidig med lyst og talent for at udfordre organisationens vaner og rutiner. Du bliver leder for 34 engagerede og fagligt yderst kompetente medarbejdere, får reference til direktøren for området og bliver medlem af den overordnede chefgruppe for Sundhed & Omsorg.

 

Du har kendskab til den kommunale myndighedsopgave, erfaring fra en politisk styret organisation, ledererfaring og stærke kommunikative kompetencer.

 

Vil du stå i spidsen for fremtidens myndighedsområde? Så læs mere om stillingen i job- og personprofilen, som du finder på Genitors hjemmeside www.genitor.dk. Har du yderligere spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte direktør for Sundhed & Omsorg, Arne Nikolajsen, mobil 2347 7128 eller fra Genitor chefkonsulent Evald Eriksen mobil 4057 8708 og chefkonsulent Katharina Jespersen mobil 5151 5215.

 

Du søger jobbet på Genitors hjemmeside www.genitor.dk under fanen rekruttering. Ansøgningsfristen udløber den 5. november 2018.

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Esbjerg Kommune

Torvegade 74
6700
Esbjerg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
28-09-2018
Udløber:
05-11-2018
Kviknummer:
LJA-66011581
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse
Beliggenhed
Beregn rejse-/ruteplan
Gem annonce
Lignende job
Vallensbæk Kommune
Vallensbæk, Storkøbenhavn
Frist:
30-10-2018
Vejle Kommune
Vejle, Syd- og Sønderjylland
Frist:
27-10-2018