I dag er der 
6
6
 ledige job på Danskekommunerjob.dk
245
245
 ledige stillinger i profiljob netværket
Gem annonce
Gentofte Kommune

Gentofte Kommune

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 07-09-2018

Økonomidirektør til Gentofte Kommune

Gentofte Kommune søger økonomidirektør. Økonomidirektøren indgår i direktionen og refererer til Kommunaldirektøren.


Som økonomidirektør vil du få ansvaret for Gentofte Kommunes centraliserede økonomiafdeling, ØKONOMI, hvor ca. 60 medarbejdere arbejder engageret og udviklingsorienteret med at servicere og understøtte Kommunalbestyrelsen og den samlede organisation med økonomisk planlægning, styring og budgetopfølgning, med daglige økonomiopgaver og med etablering og opfølgning på indkøbsaftaler.


Som direktør skal du rådgive kommunens ledelse og opgaveområderne i økonomiske spørgsmål af strategisk karakter. Du vil få et tæt samspil med dine kolleger i direktionen og med ledere og medarbejdere både i ØKONOMI og bredt i organisationen.


Gentofte Kommune løser i stigende omfang opgaver på tværs af de etablerede fagområder. Det bliver en vigtig opgave for Økonomidirektøren at inspirere til, hvordan planlægning og styring kan understøtte denne arbejdsform.


Vi har et stærkt fokus på udvikling og effektivisering af den daglige drift, samtidig med, at vi lægger stor vægt på sikker drift. Vi arbejder med bedre velfærd for færre ressourcer & robuste arbejdsfællesskaber og altid med fokus på, hvad der skaber den bedste værdi for kommunens borgere. Vi lægger vægt på et godt og udviklende arbejdsmiljø for ansatte på alle niveauer.


Du kan læse mere om Gentofte kommune her og læse mere om stillingen her, hvor du også kan læse, hvordan du søger stillingen.

Spørgsmål


Har du spørgsmål vedrørende stillingen så kontakt venligst


Torben Frølich

Kommunaldirektør

tfr@gentofte.dk

Mobil: 21296856Eva Zeuthen Bentsen

Konsulent

Mobil: 20860325Ansøgningsfrist:

26. september 2018 kl.: 23:59Gentofte Kommune vil være Danmarks mest attraktive kommunale arbejdsplads. Kunne du tænke dig et meningsfuldt job, på en arbejdsplads med et højt serviceniveau, hvor fagligheden er i top og hvor der samtidig er plads til et arbejdsliv og familieliv i balance? Så er Gentofte Kommune svaret. I Gentofte Kommune tror vi på, at dygtige og tilfredse medarbejdere og ledere er den bedste garanti for, at borgerne får den bedst mulige service.


Læs mere på www.gentofte.dk


Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Gentofte Kommune

Bernstorffsvej 161
2920
Charlottenlund
Praktisk information
Oprettet:
07-09-2018
Udløber:
26-09-2018
Kviknummer:
LJA-65261908
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse,
Økonomi og regnskab
Beliggenhed
Beregn rejse-/ruteplan
Gem annonce
Lignende job
Jammerbugt Kommune
Jammerbugt, Nordjylland
Frist:
02-10-2018
Holstebro Kommune
Holstebro, Vestjylland
Frist:
08-10-2018