I dag er der 
6
6
 ledige job på Danskekommunerjob.dk
245
245
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
COK

COK

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 02-01-2018

Områdechef til COK

Til vores kontor i Herlev søger vi en resultatorienteret områdechef med ansvar for børne- og ungeområdet og opbygning af COKs indsatser på sundhedsområdet. Stillingen er nyoprettet og indebærer både ledelsesopgaver på strategisk niveau og tværgående udviklingsopgaver, du selv står i spidsen for.

 

Som områdechef har du et økonomisk og fagligt ansvar for at forankre og udvikle COKs aktiviteter inden for børne- og ungeområdet, ligesom du vil stå i spidsen for en række tværfaglige udviklingsaktiviteter, herunder f.eks. den forberedende grunduddannelse (FGU), en ny national skolelederuddannelse og ledelse på børne- og ungeområdet. Du vil ligeledes være ansvarlig for at udvikle nye aktiviteter og initiativer, der understøtter kommunerne i omstilling og udvikling af det nære sundhedsvæsen og den helhedsorienterede indsats på sundhedsområdet.

 

Profil

Du har en anerkendende ledelsesstil og kan lide at være tæt på medarbejderne i organisationen. Du kan sætte retning og lede selvledende medarbejdere. Vi forventer, at du både kan lytte, give sparring, prioritere og tage klare beslutninger. Du skal være tydelig i din kommunikation, virke tillidsskabende og være resultatorienteret. Og så skal du formå at skabe udvikling og resultater på tværs og understøtte sammenhængskraften i organisationen.

 

Vi forestiller os, at du:

 

  • Har lyst og er god til at bedrive daglig ledelse og bistå selvstændige og kompetente medarbejdere i at skabe retning, prioritere og nå i mål med opgaver

  • Følger med i samfundsudviklingen med særlig interesse for kommunernes vilkår og opgaver

  • Har et stort netværk i kommunerne og den offentlige sektor samt viden om centrale uddannelsesaktører og initiativer på området

  • Har blik for og kan bevæge dig i spændingsfeltet mellem formel kompetencegivende uddannelse, f.eks. Kommunom og lederuddannelse på diplomniveau, og kommunernes behov for sammenhængende indsatser på tværs af fagligheder og personalegrupper.

 

Endelig skal du være god til økonomistyring, have forretningssans og en tydelig forståelse for, hvordan du kan omsætte kommunernes behov til relevant kompetenceudvikling.

 

Din baggrund

Vi forventer, at du har flere års dokumenteret ledelseserfaring og gode resultater fra en kommune eller en offentlig organisation, der beskæftiger sig med de kommunale velfærdsområder. Vi ser gerne, at du har en længerevarende samfundsvidenskabelig eller humanistisk uddannelse samt en nyere lederuddannelse.

Læs mere om områdechefens ansvarsområde, opgaver og profil i job- og personprofilen, som du finder på www.cok.dk/omraadechef

 

Om stillingen

Som områdechef indgår du i COKs chefgruppe med direkte reference til COKs direktør. Du vil blive tilknyttet vores kontor i Herlev, hvor du også vil være lokationsansvarlig. Da vores kunder er alle 98 kommuner, må du forvente en del rejseaktivitet.

 

Ansættelsesforhold

Tiltrædelse 1. april 2018. Løn- og ansættelsesvilkår forhandles med udgangspunkt i dine kvalifikationer. Vi tilbyder en attraktiv lønpakke med resultatløn og obligatorisk pensionsordning.

 

Om COK

COK er kommunernes egen forening. Vi er ejet af KL og dermed af de 98 danske kommuner. COK understøtter kommunestyrets drift og udvikling gennem aktiviteter for politikere, ledere og medarbejdere. Det fører til ny viden, nye færdigheder og nye kompetencer i den enkelte kommune og på tværs af kommunegrænser. COK har ca. 60 medarbejdere fordelt på seks kontorer i Aalborg, Aarhus, Vejen, Odense, Næstved og Herlev. Læs mere om COK på www.cok.dk/om-cok

 

Spørgsmål

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til:

 

Ekstern konsulent Claus Herbert (KLK) på T: 5150 2519 E: clhe@kl.dk  

Afdelingschef Poul Erik Hansen (COK) på T: 2337 3182 E: peh@cok.dk

Direktør Hanne Bak Lumholt (COK) på T: 2128 4470 E: hal@cok.dk

 

Alle henvendelser behandles fortroligt.

 

Ansøgning

Send din ansøgning med CV til job@cok.dk senest den 19. januar 2018 kl. 12. Første samtale afholdes den 6. februar, og anden samtale afholdes den 12. eller 19. februar. Mellem de to samtaler vil der være en test.

Kontakt

COK

Lyskær 3e, 1. sal
2730
Herlev
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
02-01-2018
Udløber:
19-01-2018
Kviknummer:
LJA-53368951
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse
Beliggenhed
Beregn rejse-/ruteplan
Lignende job
Aarhus Kommune
Aarhus, Østjylland
Frist:
20-09-2018
Gladsaxe Kommune
Gladsaxe, Storkøbenhavn
Frist:
28-09-2018