I dag er der 
6
6
 ledige job på Danskekommunerjob.dk
245
245
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Faaborg-Midtfyn Kommune

Faaborg-Midtfyn Kommune

|
Fyn
|
Indrykket 21-12-2017

Personalejuridisk konsulent til spændende organisation

Faaborg-Midtfyn Kommune er en organisation i rivende udvikling. Vi er i gang med en transformation af vores organisation, fordi vi har ambitiøse udviklingsmål, der kræver meget af os at realisere, og fordi borgerne samtidig skal opleve, at driften kører stabilt og godt.

 

Det er en utroligt spændende opgave ikke mindst i et HR-perspektiv. Når vi som organisation på den måde er i gang med at redefinere os selv, har det naturligvis betydning for både den HR-bistand, organisationen efterspørger, og for den strategiske HR-retning, der sættes centralt.


Vi søger en HR-konsulent til personalejuridiske opgaver, og du skal være med til at sikre, at vi har et solidt fundament på det personaleretlige område. Du skal selvstændigt varetage opgaver i forhold til partshøring, afskedigelse og bortvisning, herunder gennemføre forhandlinger vedrørende afskedigelser. En stor del af dine opgaver vil være at give sparring til ledere, herunder at deltage ved tjenstlige samtaler og sygesamtaler på arbejdspladsen. Derudover skal du understøtte lederne i tvister om løn og bistå ved indgåelse af forhåndsaftaler.

Du skal også kunne stå for undervisning af ledere på alle niveauer.
For den rette er der mulighed for at få ansvaret som kommunens forhandlingsleder.


Du bliver en del af Team HR og Organisation, hvor vi er 8 konsulenter, der løser drifts og udviklingsopgaver på HR-området i tæt samspil med den øvrige organisation. Vores team er præget af stort engagement og godt humør. Vi har en forebyggende tilgang til vores fagområde, hvor løbende sparring med lederne er en vigtig del af vores hverdag. Vi understøtter ca. 200 ledere på alle niveauer i hele organisationen. Der vil også være projektdeltagelse i både HR faglige og tværfaglige projekter eksempelvis står vi netop nu foran et større projekt om forebyggelse og håndtering af sygefravær.

 

Din faglighed skal naturligvis matche opgaverne. Vi forventer, at du

 • har et solidt fagligt og teoretisk fundament inden for det offentlige ansættelsesretlige område, gerne med uddannelsesmæssig baggrund som cand.jur. eller cand.merc.jur.
 • har et indgående kendskab til det kommunale aftale- og overenskomstsystem
 • har stor erfaring med de personalejuridiske opgaver, herunder også komplekse personalesager
 • er forhandlingsvant
 • er velformuleret i skrift og tale


Vi forventer, at du på det personlige plan kan bidrage ved at

 • arbejde selvstændigt, men også vægter intern sparring højt
 • give personaleledere på alle niveauer professionel og faglig sparring
 • være grundig, kritisk og konstruktiv i din sagsbehandling, så du kan give den bedst mulige rådgivning af lederne
 • sætte pris på en travl og foranderlig hverdag med mange forskellige opgaver, hvor din indsats har stor betydning for teamet og for den professionelle understøttelse af organisationen
 • have interesse for og se det spændende i at arbejde i en politisk organisation
 • have et godt humør og lyst til at gøre en forskel hver dag.


Team HR og Organisation er en del af staben Politik og Strategi, der har en bred pallette af opgaver inden for HR, organisationsudvikling, egnsudvikling, forsikring, jura, kommunikation, erhverv, turisme og understøttelse af direktion og det politiske niveau.

 

Vi lægger stor vægt på en uformel omgangstone og et højt engagement, der er med til at skabe gode rammer for vores fælles arbejdsliv. Vores saglighed, professionalisme og tætte samarbejde sikrer, at vi leverer et høj fagligt niveau i vores daglige arbejde.

 

Løn og ansættelse vil ske i henhold til relevant overenskomst. Stillingen er på 37 timer ugentligt og arbejdsstedet er på rådhuset i Ringe. Da vi i det daglige arbejde ofte besøger institutionerne i kommunen, kræver det, at du har kørekort. Tiltrædelse vil være snarest muligt.

 

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte sekretariatsleder Dorthe Schou Johansen på tlf. 7253 1033 eller en vores personalejuridiske konsulenter Charlotte Søder på tlf. 7253 1259 eller Tina Lundum-Andersen på tlf. 7253 1227.

 

Din ansøgning skal være os i hænde senest tirsdag den 16. januar 2018, kl 12.00. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler onsdag den 24. januar 2018.


Kontakt

Faaborg-Midtfyn Kommune

Tinghøj Allé 2
5750
Ringe
Praktisk information
Oprettet:
21-12-2017
Udløber:
16-01-2018
Kviknummer:
LJA-53369036
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
HR og personale,
Jura,
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Beregn rejse-/ruteplan
Lignende job
Aarhus Kommune
Aarhus, Østjylland
Frist:
20-09-2018
Gladsaxe Kommune
Gladsaxe, Storkøbenhavn
Frist:
28-09-2018