I dag er der 
16
16
 ledige job på Danskekommunerjob.dk
261
261
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Nordfyns Kommune

Nordfyns Kommune

|
Fyn
|
Indrykket 09-10-2017

Plan- og kulturchef

Teknik, Erhverv og Kultur (Otterup Rådhus)

 

Nordfyns Kommune byder på stærke fællesskaber i en ramme af smuk natur, skov og strand med mange muligheder for et alsidigt og aktivt kultur- og fritidsliv. Ca. halvdelen af kommunens borgere bor i de fire større byer, Otterup, Bogense, Søndersø og Morud, og den anden halvdel bor i de mindre landsby- og lokalsamfund. Der er alle nuancer i by- og landdistriktsudvikling at bygge videre på. Fra den smukke og velbevarede gamle købstad Bogense i vest, henover den nordfynske slette med store naturområder til pendlerbyen Otterup i øst med kun 15-20 minutter til Odense. Mod syd og midt i kommunen ligger Morud, tæt på motorvejen og Odense samt Søndersø med et større industriområde også tæt på Odense. Til at binde det hele sammen, er der et velfungerende overordnet vejnet med mange muligheder for at stikke af på små veje og stier for at opleve hyggelige landsbyer og lokalsamfund med masser af muligheder for natur-, kultur- og fritidsoplevelser. Der er ca. 30.000 indbyggere i Nordfyns Kommune.

 

Til at være med til at sikre og skabe udviklingen på plan- og kulturområdet, så Nordfyns Kommune også i fremtiden er en attraktiv kommune at bosætte sig og drive virksomhed i, søges en:

 

Plan- og kulturchef

Teknik, Erhverv og Kultur (Otterup Rådhus)

 

Der er tale om en attraktiv chefstilling i en ambitiøs landkommune, hvor der er højt til loftet og kort fra tanke til handling. En central del af Nordfyns Kommunes Vision 2021 er ønsket om at styrke bosætningen, og her får plan- og kulturchefen en nøgleposition i realiseringen af kommunens ambitioner. Som chef for både plan- og kulturområdet byder stillingen på masser af muligheder for at være med til at udvikle og sætte sit præg på fremtidens Nordfyns Kommune.

 

Plan og Kultur varetager administration af planloven, bygge- og boligforhold, GIS, energiplanlægning, forpagtninger, kultur- og fritidsområdet, landdistriktsudvikling, folkeoplysning, bibliotek og borgerservice samt Bogensehallerne.  Derudover varetager afdelingen også projektledelsen af Task Force Erhverv, som er en særlig enhed, der er rettet mod fortsat at forbedre vilkårene for virksomhederne i kommunen. Afdelingen er også bindeled mellem en række lokale og regionale organisationer og samarbejder, fx organisationen Nordfyns Erhverv og Turisme (NEET), Byregion Fyn mv. Plan- og kulturafdelingen er organiseret i tre teams og en decentral enhed (Bibliotek og Borgerservice).

 

Plan- og kulturchefen bliver chef for en velfungerende afdeling med dygtige og engagerede medarbejdere, der brænder for at udvikle kommunen. Derudover bliver chefen en del af Teknik, Erhverv og Kulturs lederteam, der prioriterer samarbejdet med hinanden og arbejder på at skabe sammenhæng på tværs i Teknik, Erhverv og Kultur.

 

For den rigtige person er der således en unik platform for at skabe udvikling og fremdrift på plan- og kulturområdet.

 

Der er forskellige indgange til stillingen, og den nye plan- og kulturchef kan komme fra en offentlig eller en privat virksomhed og være en profil med personaleledelseserfaring eller et ledertalent, der er på vej. Det forventes, at den nye plan- og kulturchef har en uddannelse inden for det tekniske område og gerne erfaring med planstrategier og kommuneplaner. Den nye plan- og kulturchef er tydeligt retningssættende, handlekraftig, løsningsorienteret og har gode relationelle kompetencer. Som person er den nye plan- og kulturchef robust, loyal og har et godt humør.

 

Interesserede kan kontakte Mercuri Urvals konsulent Katharina Jespersen på telefon 5151 5215 og/eller direktør for Teknik, Erhverv og Kultur Henrik G. Boesen på telefon 6482 8101 for en drøftelse af muligheder og vilkår i stillingen. Alle henvendelser vil blive behandlet fortroligt.

Uddybende job- og kravprofil for stillingen kan hentes på www.mercuriurval.dk

 

Stillingen søges på www.mercuriurval.dk (referencenummer: DK-04096), hvor der kan uploades ansøgning og CV. Ansøgningsfristen udløber den 7. november 2017, kl. 10.00.

Kontakt

Nordfyns Kommune

Østergade 23
5400
Bogense
Praktisk information
Oprettet:
09-10-2017
Udløber:
07-11-2017
Kviknummer:
LJA-50028421
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Kultur,
Ledelse
Beliggenhed
Beregn rejse-/ruteplan
Lignende job
KABS
Glostrup, Storkøbenhavn
Frist:
05-03-2018
Ringkøbing-Skjern Kommune
Ringkøbing-Skjern, Vestjylland
Frist:
26-02-2018