I dag er der 
10
10
 ledige job på Danskekommunerjob.dk
345
345
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Billund Kommune

Billund Kommune

|
Vestjylland
|
Indrykket 07-04-2017

Planchef

Billund Kommune letter og du skal med om bord

 

Ingen stillinger i Danmark er magen til stillingen som fagchef for Plan i Billund Kommune. Kommunestørrelsen indikerer nemlig en opgave, der slet ikke matcher den udvikling Billund Kommune er inde i.

 

Ja selvfølgelig er det også den stille og rolige udvikling af kommune- og lokalplaner. Imødekommende af borgernes og erhvervslivets behov, fleksibelt og behovsbestemt. Men verdens største legetøjsfabrikant, Jyllands ubetinget største lufthavn, Lalandia, Legoland og et generelt spirende erhvervsliv med en lang række dygtige virksomheder skaber nogle udviklinger og muligheder - her i Billund Kommune, der ikke vil være der på tilsvarende niveau andre steder. 

 

Det er blandt andet hele omlægningen af Billund Bymidte med LEGO-House som centrum, infrastrukturanlæg afledt af vej- og baneprojekter, et børnekulturhus, skole- og daginstitutionsbyggerier og en række andre spændende projekter.

 

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det har været svært at skabe en organisation i en lille kommune, der kan matche de faglige udfordringer i en meget stor kommune. Men netop derfor har vi brug for en planchef, der kan se det spændende i at udvikle en organisation, der fagligt kan følge med og som bliver et sted andre dygtige fagfolk har lyst til at komme til for det er jo her det sker.

 

Vi prøver derfor at skabe nogle attraktive rammer om denne stilling, der gør det til en god platform for dig til, at vise dit ledelsesmæssige og faglige format. Men det betyder også, at du skal komme med en energi, et fagligt og menneskeligt format og et ledelsesmæssigt talent, der er til at få øje på. Giv det chancen vi vil gøre næsten alt, for at du ikke fortryder det.

 

Ansættelsen er på overenskomstvilkår og lønniveauet forventes at ligge omkring 640.000 kr. + pension, men kan forhandles, hvis du har de rette kvalifikationer.

 

Yderligere oplysninger

Kan fås hos direktør Jørgen Rye, tlf. 7972 7240. Læs mere i den uddybende job- og personprofil på www.billund.dk

 

Ansøgning

Ansøgningen sendes via stillingsmodulet på www.billund.dk senest tirsdag den 2. maj 2017 klokken 9.00.

 

Kontakt

Billund Kommune

Jorden Rundt 1
7200
Grindsted
Praktisk information
Oprettet:
07-04-2017
Udløber:
02-05-2017
Kviknummer:
LJA-44882699
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Byggeri, teknik og produktion,
Ledelse
Beliggenhed
Beregn rejse-/ruteplan
Lignende job
Middelfart Kommune
Middelfart, Fyn
Frist:
29-01-2018
Syddjurs Kommune
Syddjurs, Østjylland
Frist:
04-02-2018