I dag er der 
6
6
 ledige job på Danskekommunerjob.dk
245
245
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Glostrup Kommune

Glostrup Kommune

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 26-04-2018

SOUSCHEF TIL CENTER FOR ØKONOMI OG STYRING

Vil du spille en central rolle i en ambitiøs kommune i rivende udvikling? Har du solid erfaring med kommunal økonomistyring? Og har du talent for ledelse? Så er du et godt bud på den nye souschef i Center for Økonomi og Styring.

 

Glostrup Kommune er inde i en rivende udvikling og løftes samtidig af den fremgang, der præger hele hovedstadsområdet i øjeblikket. Inden for en kort årrække bliver Glostrup et trafikalt knudepunkt, og der sker en massiv udvikling af bymidten. 

 

Glostrup er samtidig en ambitiøs kommune en kommune, der vil kunne måle sig med de bedste kommuner i Danmark, når det gælder effektiv styring, god ledelse, sikker drift og høj kvalitet i både velfærdsydelser og myndighedsopgaver. Det stiller høje krav til opgaveløsningen, ikke mindst i forhold til ressourceanvendelse, effektiv styring, gevinstrealisering og tværgående samarbejde.

 

Vil du være en del af udviklingen?

Du har nu mulighed for at blive en del af udviklingen og få indflydelse på den. Som souschef i Center for Økonomi og Styring får du en central rolle tæt på det politiske og administrative strategiske niveau med den indflydelse og de mange samarbejdsflader, det giver. Du bliver en del af en organisation med højt til loftet og et godt samarbejdsklima.

 

Du og centerchefen udgør lederteamet i Center for Økonomi og Styring, og du spiller dermed en vigtig rolle i ledelsen af centret, både fagligt og personaleledelsesmæssigt. Du kommer til et velfungerende center, der har styr på driften og er bevidst om sin rolle som servicefunktion for resten af kommunen.

 

Om dig

Vores nye souschef er ambitiøs og ønsker at udvikle sig både fagligt og ledelsesmæssigt. Du har stor erfaring fra en central økonomifunktion i den kommunale verden og har erfaring med ledelse.

Du er analytisk tænkende, strategisk og udviklingsorienteret. Samtidig er du en nærværende og lyttende teamplayer, der har fokus på helheden og det tværgående samarbejde.

 

Vil du vide mere?

Er du et god bud på vores nye souschef i Center for Økonomi og Styring, så læs mere om stillingen i den uddybende job- og personprofil på www.genitor.dk. På Glostrup Kommunes hjemmeside, www.glostrup.dk, kan du læse mere om kommunen og de mange udviklingsinitiativer, der er i gang i øjeblikket.

 

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte centerchef Christian Nielsen, tlf. 2928 8903, eller chefkonsulent i Genitor Nina Allin, tlf. 2838 0511.

 

Ansøgning

Du søger stillingen på Genitors hjemmeside www.genitor.dk under Ledige stillinger.

 

Ansøgningsfristen er den 21. maj 2018.

Kontakt

Glostrup Kommune

Rådhusparken 2-4
2600
Glostrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
26-04-2018
Udløber:
21-05-2018
Kviknummer:
LJA-59897554
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse,
Økonomi og regnskab
Beliggenhed
Beregn rejse-/ruteplan
Lignende job
Aarhus Kommune
Aarhus, Østjylland
Frist:
20-09-2018
Gladsaxe Kommune
Gladsaxe, Storkøbenhavn
Frist:
28-09-2018