I dag er der 
10
10
 ledige job på Danskekommunerjob.dk
345
345
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Guldborgsund Kommune

Guldborgsund Kommune

|
Lolland & Falster
|
Indrykket 19-12-2016

Udviklingskonsulent til frikommune med ambitioner for børn og unges fremtid

 

Vi søger en udviklingskonsulent fordi den forandring, der skal styrke alle vores børn og unge og give dem de bedste forudsætninger for at kunne mestre egen tilværelse og indgå i relevante fællesskaber, skal have ekstra kraft.

 

I Guldborgsund Kommune møder vi udfordringerne med det udgangspunkt, at vi skal skabe de bedste muligheder for, at borgerne kan realisere deres eget gode liv. At være frikommune er et af de tiltag, hvor kommunen tager ansvar for, at skabe bedre betingelser for, at dette kan lade sig gøre.

 

Guldborgsund Kommune er netop blevet frikommune i et netværk sammen med Gladsaxe og Ikast-Brande kommuner under temaet Børn som vores vigtigste ressource. Det betyder, at vi har fået mulighed for at udfordre gældende love og regler på området. I netværket skal vi frem til 1. juli 2020 arbejde med et særligt fokus på børnene og deres muligheder for at udnytte og realisere deres potentiale bedst muligt.

 

I Guldborgsund Kommune etablerer vi et helt program, der, ud over de konkrete frikommuneforsøg, vil indeholde andre centrale organisatoriske projekter, der er en del af den indsats omkring børn, unge, uddannelse og beskæftigelse, som er helt central for netop vores kommune.

 

Vi leder efter en medarbejder der i særlig grad:

 • Kan arbejde med forandring og udvikling af en organisation gennem samarbejde og forståelse for kerneopgaven og organisationens behov, samt med en forståelse for medarbejdernes udgangspunkt og præmisser for at løse opgaverne.

 • Evner at samle folk, motivere og være en central drivende kraft.

 • Kan stille konstruktive og relevante spørgsmål til de centrale arbejdsområder omkring familier, børn, unge, uddannelse og beskæftigelse.

 • Er en dygtig analytiker, der med grundighed evner at frembringe overblik og tydelige konklusioner og kan få det komplekse til at give mening.

 • Som proceskonsulent er fleksibel og kan skabe struktur, indsigt, forståelse og fornyelse.

 • Kan etablere forbindelsen og trække den røde tråd fra medarbejderens opgaveløsning med borgerne til de politiske drøftelser og strategiske prioriteringer.

 • Kan arbejde med strategisk kommunikation og oversættelse i organisationen

 

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men det foretrækkes at du har kendskab til de opgaver og udfordringer kommunerne er ansvarlige for i forhold til frikommunenetværkets tema.

 

I frikommunenetværket er der særlig fokus på følgende indsatsområder:

 • Lovgivningens proces- og dokumentationskrav

 • Mere råderum til medarbejdernes faglighed

 • Helhedsorienteret og tværgående opgaveløsning

 • Muligheder og forudsætninger for trivsel, læring og udvikling i folkeskolen

 • Barrierer for at unge får en uddannelse

 

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

Din funktion vil være tværgående projektleder i frikommuneprogrammet, og det betyder, at der i ansættelsesperioden skal løses konkrete opgaver inden for både børne- og familieområdet, skoler og dagtilbud samt uddannelse og arbejdsmarkedsområdet. Disse områder er i Guldborgsund Kommune fordelt på tre forskellige centre.

 

Arbejdet med frikommuneprogrammet er projektorganiseret, og du vil være placeret i Center for Politik & Personale, hvor ledelsen af programmet også er.

 

 • Udvikle og beskrive konkrete frikommuneforsøg på tværs af organisationen og sammen med de medarbejdere og ledere, der arbejder med udfordringerne i den daglige opgaveløsning.

 • Overordnet koordinering for dele af frikommuneprogrammet og konkret projektledelse i tæt samarbejde med lederne i de enkelte enheder.

 • Systematisk arbejde med analyse, data og evaluering - herunder samarbejde med KORA - i de konkrete frikommuneforsøg.

 • Være en del af tilrettelæggelsen og faciliteringen af møder med følgegrupperne.

 • Bidrage til at tilvejebringe beslutningsgrundlag for styregruppen i Guldborgsund Kommune, frikommunenetværkets styregruppe og det politiske niveau.

 

Ansættelsesvilkår: Efter gld. overenskomst. 37 timer pr. uge. Stillingen er tidsbegrænset og forventes at kunne besættes pr. 1. marts 2017 1. juli 2020.

 

Mere information: Du kan kontakte chefkonsulent Susanne Schnohr, tlf.nr. 2518 0250. Susanne Schnoor varetager den daglige programledelse og overordnede koordinering af frikommuneforsøget i Guldborgsund Kommune og fungerer som netværkskoordinator for alle tre kommuner.

 

Ansøgningsfrist: Torsdag den 12. januar 2017.

 

Samtaler: Vi forventer at holde samtaler i uge 3.

 

Ansøgningsprocedure: Send din ansøgning ved at klikke på send ansøgning og vedhæft din ansøgning og dit CV. Vi tager kun i mod elektroniske ansøgninger.

 

Mere om Guldborgsund Kommune:

Guldborgsund Kommune har indført røgfri arbejdstid. Læs mere om Guldborgsund Kommune på www.guldborgsund.dk og se vores andre ledige stillinger på www.guldborgsund.dk/job

 

Guldborgsund Kommune som område er et attraktivt sted at bo med den lange kystlinje, og de bølgende marker brudt af eng og skov.

Guldborgsund Kommune som organisation er en moderne virksomhed, hvor den enkelte medarbejder er vigtig for organisationens virke.

Vi styrer efter fire principper, som skaber rammerne for vores arbejde:

Vi går nye veje for at levere mest mulig service og kvalitet i samspil med borgerne og virksomhederne.

Vi optimerer løbende vores organisation samt prioriterer og styrer på tværs.

Vi fastholder og udvikler gode ledere og medarbejdere, der skaber attraktive arbejdspladser til gavn for borgere og brugere.

Vi skaber attraktive forhold for uddannelse, arbejdspladser og bosætning.

Det er os som virksomhed. Velkommen til en spændende arbejdsplads.

Kontakt

Guldborgsund Kommune

Parkvej 37
4800
Nykøbing F
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
19-12-2016
Udløber:
12-01-2017
Kviknummer:
LJA-39617953
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Beregn rejse-/ruteplan
Lignende job
Middelfart Kommune
Middelfart, Fyn
Frist:
29-01-2018
Syddjurs Kommune
Syddjurs, Østjylland
Frist:
04-02-2018