I dag er der 
7
7
 ledige job på Danskekommunerjob.dk
178
178
 ledige stillinger i profiljob netværket
Gem annonce
Vejle Kommune

Vejle Kommune

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 05-04-2017

CHEF MED VILJE TIL AT LEDE TÆT PÅ

 

VEJLE KOMMUNE SØGER NY CHEF FOR UDDANNELSE OG LÆRING

 

Det at lede med vilje har en lang række facetter. I Vejle Kommune får du en ramme, hvor der er højt til loftet og plads til store ambitioner, men så skal du også turde at gøre noget med din ledelse, og der skal være retning på. Og du skal ville mere end dig selv. Igennem samarbejdet skal du søge at spille alle andre så gode, de kan blive. Endelig skal du skabe resultater. Du er her for at skabe en positiv forskel for børn og unges liv. Det er det, det i sidste ende drejer sig om.

 

Det er en udfordring at lede tæt på, når man i det daglige er langt fra. Det gælder i sagens natur, når man er chef for Uddannelse & Læring. De vigtigste skolerne og dermed børnene og de unge er i marken. Nysgerrigheden i at opsøge nærheden i ledelse og ikke blive en fjern forvaltningsfunktion, men netop en chef, der er så tæt på praksis, som man kan komme i så stor en kommune, som Vejle er. Det skal være ambitionen.

 

Kravene til dig? Du kommer med vilje og evne til netop at lede tæt på. Du kommer også med et solidt videns- og erfaringsniveau fra uddannelsesområdet og med ledelsesredskaber, du ved virker i praksis. Derudover er du et ordentligt menneske med stærke relationelle kompetencer, der gør det let at være sammen med dig.

 

Og så elsker du arbejdet med børn og unge. Så ja, du er dygtig, men vi har til gengæld verdens måske bedste chefjob. Stillingen besættes i udgangspunkt på overenskomstvilkår i henhold til chefaftalen. Lønniveauet forventes at være i størrelsesordenen 750.000 800.000 kr., efter forhandling, på baggrund af din profil og kompetencer.

 

Yderligere oplysninger

kan fås hos Jakob Lundgaard, tlf. 4033 2414 og/eller hos børne- og ungedirektør Claus Svold på

7681 5000/mobil 2148 1558. Læs mere i den uddybende job- og personprofil på www.lundgaardkonsulenterne.dk og www.vejle.dk.

 

Ansøgningen

sendes via stillingsmodulet på www.lundgaard-konsulenterne.dk, så den er modtaget senest den

10. maj 2017 klokken 8.30.

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Vejle Kommune

Skolegade 1
7100
Vejle
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
05-04-2017
Udløber:
10-05-2017
Kviknummer:
LJA-44779584
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse
Beliggenhed
Beregn rejse-/ruteplan
Gem annonce
Lignende job
Gladsaxe Kommune
Gladsaxe, Storkøbenhavn
Frist:
11-05-2017
University College Lillebælt
Odense, Fyn
Frist:
23-05-2017